Juha Perälän vastasi tunteikkaasti kihlattunsa päivitykseen: ”Sydämesi on täyttä kultaa”

Ex-radiojuontaja Juha Perälä ja laulajan uraa luova malli Noora Alho ovat rakastuneita.

Elämäänsä tyytyväinen Noora Alho kertoo Instagramissa pitävänsä huolta itsestään. Hän aikoo aina olla oma itsensä.

– Välillä elämä repii sinua ja olet haavoittuvainen. Sellaista elämä on. Voit vain olla olla aito, irtautua asioista hetkeksi ja lopulta taas koota itsesi kuntoon, Alho kirjoittaa Instagramissa.

Alho kehottaa lukijoitaan suojaamaan sydämensä, koska se on korvaamaton, eikä kuulu kenenkään muun kuin haltijansa käytettäväksi. Hän kertoo vuoden alkaneen hienosti. Nainen on muuttamassa omien sanojensa mukaan ensimmäiseen oikeaan kotiin muutaman viikon päästä. Viiden viime vuoden aikana hän on asunut kolmessa eri asunnossa.

Radio Suomipopin entinen radiojuontaja Juha Perälä hehkuttaa rakastaan päivityksen kommenttikentässä.

– Sydämesi on täyttä kultaa. Olen onnekas, että saan jakaa sen kanssasi, Perälä kirjoittaa Alhon päivityksen kommenttikentässä.

Alho on myös innoissaan uuden musiikin tekemisestä ja naispuolisesta tuottajastaan. Alhoa kuitenkin harmittaa, kuinka vähän musiikkibisneksessä edelleen työskentelee naistuottajia.

– Toivon, että teidän kaikkien vuosi on alkanut hienosti parhaassa seurassa. Ole oma itsesi. Vuosi 2020 tarvitsee sinua, Alho päättää kannustavan kirjoituksensa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja