Juha Perälä muistelee teini-iän kivuliasta kokemustaan – luokkakaveri varasti ihastuksen nenän edestä: "Inhosin sinua silloin!"

1:16
Videolla Juha Perälä kertoo teini-iän kivuliaasta muistostaan.

Marja Hintikan luotsaamassa Luokkajuhlat-ohjelmassa upeista luokkajuhlista vanhojen koulukavereidensa kanssa lauantaina kisaavat huippukokki Kape Aihinen sekä media-alan moniottelija Juha Perälä.

Marja Hintikan luotsaamassa Luokkajuhlat-ohjelmassa palataan tähtivieraiden kouluaikoihin ja kuullaan tarinoita ja muistoja yhteisiltä kouluvuosilta heidän luokkakavereittensa kanssa.

Radiojuontajana tunnettuJuha Perälä kertoo ohjelmassa, kuinka hänen vanha luokkakaverinsa vei hänen kouluaikaisen ihastuksensa yläasteella.

– Keskellä istuva mies vei sen minun ihastuksen sitten myöhemmin. Teillä oli jotain pientä säätöä siinä, Perälä toteaa.

– No jotain pientä, mutta minulla ei kyllä ollut tiedossa, että olit ihastunut häneen, Perälän koulukaveri Henri puolustautuu.

– Pidin sen kyllä hyvin salassa. Inhosin sinua silloin, muistan sen. Aina kun näin, että menitte yhdessä patjavarastoon, ajattelin että voi voi, Perälä vitsailee. 

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja