Mainos

Joulun surullisin suudelma: Pariskunta joutuu viettämään joulun erillään ensimmäistä kertaa 70 vuoteen

Vanhainkodissa asuva kanadalainen pariskunta erotettiin vain viikko ennen joulua. Heidän tyttärensä jakoi Facebookissa koskettavan kuvan, jossa pari suutelee hyvästiksi ennen eroaan.

Kanadalainen pariskunta joutuu viettämään joulun erossa toisistaan ensimmäistä kertaa 70 vuoteen. Herbert Goodine, 91, määrättiin lähtemään pois vanhainkodista, jossa hän asui yhdessä 89-vuotiaan vaimonsa Audrey Goodinen kanssa. Pariskunta joutui erilleen toisistaan vain viikko ennen joulua.

Vanhainkodista sanotaan, että Herbertin terveydentila oli huonontunut niin merkittävästi, että henkilökunta ei voinut enää huolehtia miehestä vaatimusten mukaisesti. Herbertin tytär, Dianne Phillips anoi vanhainkotia lykkäämään isänsä siirtoa joulun yli, mutta henkilökunta kieltäytyi.

Phillips jakoi tarinan isänsä tilanteesta Facebookissa sydäntäsärkevän kuvan kera, jossa vanhapari suutelee hyvästiksi ennen erottamistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on todella surullinen joulutarina Herbert ja Audrey Goodinelle, Phillips kirjoitti Facebook-julkaisussaan.

– Minulle ilmoitettiin sähköpostitse, että vanhempani erotetaan toisistaan vain viikko ennen joulua, Phillips jatkaa.

– Olen lukenut tätä viestiä uudelleen ja uudelleen epäuskoisena siitä, miten joku voi olla näin julma, hän toteaa.

"Surkein joulu koskaan"

Phillips kertoo puhuneensa vanhempiensa kanssa ja kuulleensa äitinsä itkevän kohtaloaan. Audrey oli kertonut tyttärelleen, että edessä on surkein joulu koskaan, ja kenties myös viimeinen joulu heille.

Herbert asuu nyt uudessa kodissaan 30 minuutin matkan päässä vaimostaan. Hän joutuu asumaan erossa vaimostaan kuukauden verran, jonka jälkeen pari pääsee taas muuttamaan yhteen uusien asumisjärjestelyjen myötä.

Pariskunnan tarina on herättänyt epäuskoista tyrmistystä Kanadassa, jossa Phillipsin Facebook-julkaisua on jaettu jo yli 17 000 kertaa. Phillips toivoo, että tarinaa jaettaisiin yhä eteenpäin, jotta vastaavanlaista ei tapahtuisi enää koskaan.

Lähde: Daily Mail

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.