Carly ei voinut kertoa kihlauksestaan eristyksissä olevalle isoisälle – hoivakodin henkilökunta auttoi ihanassa yllätyksessä: "Juoksin hänen makuuhuoneensa ikkunan taakse..."

1:19
Tämän tilanteen pelasti poliisi! Mies tiputti ja kadotti kihlasormuksen kosinnan päätteeksi – virkavalta tuli apuun

Carly sai jakaa ihanan rakkauden hetken eristyksissä olevan isoisänsä kanssa hoivakodin henkilökunnan avulla.

Carly Boyd kihlautui rakkaansa kanssa kesken koronakriisin. Nainen ei malttanut odottaa uutisen kertomista perheelleen, mutta aikeen tiellä oli yksi ongelma: Carlyn iäkäs isoisä on koronan uhan vuoksi karanteenissa, kertoo Good Morning America.

Henkilökunta auttoi ihanassa yllätyksessä

Shelton, 87, asuu vanhainkodissa eikä saa ottaa vastaan vieraita. Niinpä Carly päätti ryhtyä luovaksi. Hän sai henkilökunnan tuekseen, jotta saisi kertoa isoisälle tärkeät uutiset kasvokkain.

– Kun saavuin vanhainkodille, juoksin rakennuksen ympäri hänen makuuhuoneensa ikkunan taakse, ja henkilökunta avasi kaihtimet. Osoitin sormustani, ja isoisä ymmärsi, että olen kihloissa! Carly kuvailee.

– Isoisä oli niin onnellinen ja kyseli kyselemistään "koska häät ovat". Tiedän, että hän tuntee olevansa kuin loukussa nyt, koska rajoituksia on niin paljon. Kerroimme rakastavamme toisiamme, hetki oli hyvin tunteellinen.

Hoivakoti kiitteli mahdollisuudesta olla mukana koskettavassa hetkessä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toivoo ihmisten todella pysyttelevän kotona

Muun muassa isoisänsä terveyden vuoksi Carly toivoo, että muutkin ottaisivat kotonapysymiskehotteen vakavasti.

– Kun ihmiset ajattelevat ulos menemistä ja hauskanpitoa tänä viikonloppuna, toivon heidän ymmärtävän, että muut uhraavat hyvin läheisiä suhteita ja läheistensä sosiaalisen hyvinvoinnin sen vuoksi, että kaikki olisivat turvassa, hän sanoo.

Carly ja hänen sulhasensa Trevor suunnittelevat häitä jouluksi 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja