Joukkuetoveri pääsi Christian Eriksenin luokse – "Oloni on paljon parempi"

5:23
Tanskan joukkue tiedotti sunnuntaina lisätietoja Christian Eriksenin tilasta.

Tanskan maalivahti Kasper Schmeichel pääsi vierailemaan sairaalassa olevan joukkuetoveri Christian Eriksenin luona. Eriksen joutui sairaalaan hänen sydämensä pysähdyttyä kesken Huuhkajia vastaan pelatun jalkapallon EM-kisaottelun.

Eriksen oli tuupertunut kentän pintaan ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Sydänpysähdyksen kokeneelle tanskalaiselle jouduttiin antamaan elvystä ja hänet saatiin pelastattua defibrillaattorilla ensimmäisellä yrittämällä. Eriksen siirrettiin tapahtuman jälkeen sairaalahoitoon.

Maalivahti Schmeichel kertoi joukkueen maanantaisessa lehdistötilaisuudessa käyneensä sunnuntaina tapaamassa Erikseniä. Muu joukkue osallistui vierailuun videon välityksellä.

– Oloni on paljon parempi kuin lauantaina. Se oli mahtavaa nähdä Christian. Tämä on koskettanut meitä ryhmänä ja olemme kauhuissamme siitä, mitä olisi voinut tapahtua. Meillä on maailman parhain lääkintätiimi. Se on kuin ihme. Olen sen vuoksi täynnä kiitollisuutta ja iloa, Schmeichel kertoi.

Tanskan EM-joukkueen arki jatkui ainakin osittain maanantaina, kun se teki paluun harjoituskentälle. Joukkueen turnaus jatkuu torstaina ottelulla Belgiaa vastaan.

– Teemme torstaina parhaamme. Nyt meidän täytyy yrittää voittaa ottelu Christianille ja faneille, jotka tunsivat itsensä voimattomaksi tapahtuneen sattuessa. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tämä joukkue voisi saada aikaan jotain erikoista, Schmeichel summasi.

Christian Eriksen on edelleen sairaalahoidossa. Hänen tilansa on vakaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja