Tanskan päävalmentajalta riemastuttava paljastus Christian Eriksenistä

Jalkapallon EM-kisojen lauantain Huuhkajien ja Tanskan välisessä ottelussa koettiin kauhunhetkiä, kun Christian Eriksenin sydän pysähtyi kesken ottelun. Päävalmentaja Kasper Hjulmand kertoi tiistain lehdistötilaisuudessa, että Eriksen oli katsonut ottelun viimeiset 10 minuuttia sairaalasta käsin.

Erikseniä jouduttiin elvyttämään ja defibrillaattorilla ensimmäinen yritys oli onnistunut. Hänet siirrettiin tämän jälkeen sairaalaan, josta hän julkaisi tiistaina kuvapäivityksen, jossa näyttää peukkua ja hymyilee.

– Se antaa meille paljon. Sitä täytyy miettiä, että se on uskomatonta, kun hän istuu siellä hymyillen ja kuulimme myös, että hän katsoi ottelun viimeiset kymmenen minuuttia, Hjulmand kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Se, että hän istuu siellä hymyillen täytyy tarkoittaa sen olevan todellisuutta. Saamme siitä seuraavan askeleen kohti parempaa keskittymistä taisteluun. Kaikki se tarkoittaa, että Christian voi hyvin. Sillä on kaikki merkitys sille, että voimme mennä eteenpäin, Hjulmand jatkoi.

Tanskan seuraava koitos on torstaina Belgiaa vastaan ja se tarvitsee pisteitä taistellaakseen jatkopaikasta. Vaikka joukkue häviäisi ottelun, voi se silti voittamalla alkulohkon päätöspelissä Venäjän taistella jatkoonpääsystä.

– Tapahtunut ei niin vain unohdu. Se on avannut joillekin muita asioita. On helppo siis sanoa, että "kaikki on nyt hyvin, nyt voimme keskittyä", mutta teemme parhaamme. Meillä oli hyvä päivä eilen ja saamme huomenna entistäkin paremman päivän, Hjulmand sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat