Mainos

Jotain tehtiin nyt oikein – busseilla ja junilla liikkuneilta hyvää palautetta

2:22

Etelän lumimyräkästä selvinneet helsinkiläiset olivat aamulla liikkeellä tyytyväisin mielin, vaikkakin junat olivat vielä vähän myöhästelleet. 

VR varautui lumimyräkkäpäiviin vähentämällä junia, jotta aikataulut pitäisivät. Aamupäivällä lumisateen alle jäi Itä-Suomi, josta Pieksämäen veturinkuljettajat soittelivat Helsingin johtokeskukseen huolissaan.

Operaatiokeskuksen johtajan Ari Vanhasen mukaan nyt otettiin oppia aiemmista lumikaaoksista ja harvennettiin junia, jotta suunnitelmat pitäisivät ja ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin.

– Junat ovat jonkin verran myöhästelleet, mutta muutoin on pystytty ajamaan suunnitellusti poikkeusaikatauluilla. Huomenna pystymme ehkä jo palaamaan normaaliin aikatauluun, pohtii Vanhanen.

Ruusuja vai Risuja?

– Junat ovat kulkeneet oikein hyvin tänään. Tosin minä katsoin vahingossa aikatauluja eilisen mukaan ja jouduin sen vuoksi vähän aikaa odottamaan. Mutta se oli ihan minun omaa syytäni. 

– Minulla ei ollut ongelmia eilenkään varsinaisensa lumimyräkkäpäivänä. Tällä kertaa VR saa ruusuja, toteaa Tarja Leinonen.

– Myös minun junani kulki ihan hyvin. Se oli myöhässä vain muutamia minuutteja. Ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa VR:stä, joten myös ruusuja minulta, lisää Arja Hedberg.

Risuja jakaa humoristisella tuulella liikkunut Janne Salmela.

– Kaikki on ollut vähän myöhässä, mutta onneksi ei ole samanlaiset pakkaset kuin viime viikolla. Minun mielestäni aikataulut eivät ole pitäneet, joten anna tänäkin talvena risuja VR:lle, sanoo kylmässä tuulessa raitiovaunua odottava Salmela.

Raitiovaunua aseman edessä kylmässä tuulessa odottavan Minnan mukaan junat on  myöhästelleet, mutta liukuva työaika on auttanut.

– VR:n tiedotus on nyt pelannut hyvin ja siitä jaan ruusuja, toteaa Minna.

Ruusuja sataa lisää myös bussilla asemalle saapuneelta Jarilta, jonka mielestä kaikki pääkaupunkiseudun liikenne on toiminut koko ajan erinomaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.