Jose Mourinho ihmettelee entisen suojattinsa saamaa jättisopimusta – "Kuka nuo summat maksaa?"

Manchester Unitedin entinen päävalmentaja Jose Mourinho ihmettelee ManU:n tähtivahti David De Gean uutta miljoonasopimusta.

De Gea solmi ManU:n kanssa hiljattain kesään 2023 ulottuvan sopimuksen. Lähteiden mukaan De Gean viikkopalkka nousee uuden jättisopimuksen myötä 275 000 euroon.

Mourinho on valmennusuransa aikana saanut seurata De Gean otteita lähietäisyydeltä. Espanjalaisvahtia on viety vuosien varrella paikoitellen hanakastikin maailman aivan kärkiseurojen riveihin, mutta De Gea ja ManU ovat aina päässeet sopuun maalivahdin jatkosta. Tällä kertaa kiinnostusta tähtivahtiin ei juurikaan ole, koska huippuseurojen tolppien välit ovat jo miehitettyinä.

– Minun mielestäni Manchester Unitedin ei tarvitsisi maksaa hänelle niin paljon saadakseen hänet tällä hetkellä. Vuosi tai kaksi sitten koko maailma jahtasi häntä. Tällä hetkellä, kun hän teki uskomattoman sopimuksensa, luultavasti suurin osa isoista ovista on jo sulkeutunut, Mourinho summaa Goalin mukaan.

Viime vuosina parhaimmillaan jopa maailman parhaaksi maalivahdiksi tituleerattu De Gea ei ole viime aikoina ollut aivan yhtä huikeassa vireessä. Mourinho pitääkin De Gean rahakasta sopimusta suurena yllätyksenä, kun ottaa huomioon espanjalaisvahdin viimeaikaiset otteet.

– Kuka nuo summat maksaa? Hän sai mahtavan sopimuksen, mutta pidän häntä hieman onnekkaana, Mourinho toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat