Onko Liverpool-tähti Mohamed Salah liian itsekäs? Joukkuetoverilta napakka vastaus – "Hän ei syötä meille"

Liverpoolin Alex Oxlade-Chamberlain otti kantaa joukkueen tähtihyökkääjä Mohamed Salahin ympärillä pyöriviin puheisiin.

Oxlade-Chamberlain joutui BBC Sportin kevyemmässä haastattelussa päättämään lauseen, jossa vaadittiin perusteita sille, miksi Mohamed Salah ei ole itsekäs. Oxlade-Chamberlain otti tehtävän hilpeästi vastaan.

– Ei ole itsekäs? Kiusaatko minua? Hän ei syötä meille. Kysykää Sadio Manelta, Oxlade-Chamberlain vitsailee BBC:n haastattelussa viitaten Manen taannoiseen tunteenpurkaukseen.

Liverpoolin toinen tähtihyökkääjä Mane tulistui Burnleyta vastaan pelatun ottelun aikana. Kentältä pois vaihdettu Mane oli vaihtopenkillä silminnähden vihainen aikaisemmasta tilanteesta, jossa Salah ei syöttänyt senegalilaistähdelle erinomaisessa maalipaikassa.

Kaudeksi 2017-18 Liverpoolin paitaan saapunut Salah on iskenyt seuran riveissä jo yhteensä 58 osumaa Valioliigassa. Egyptiläinen on noussut Liverpoolissa aivan maailman eliittipelaajien joukkoon, joten pieni itsekkyys on Oxlade-Chamberlainin mukaan Salahille sallittua.

– Ei hän ole itsekäs, koska hän on maalintekijä. Hänen täytyy tehdä niin. Emme voi odottaa hänen syöttävän palloa meille jatkuvasti ja tekevän samalla hirmumäärän maaleja. Tapa, jolla hän pelaa, voittaa meille otteluita, joten hänen on tehtävä niin. Hän tekee maalin, me voitamme, joten olen iloinen. Mo, voit tehdä mitä haluat, Oxlade-Chamberlain naurahtaa. 

Lue myös:

    Uusimmat