"Jos joku tietää, että miten hänet saa suututettua, se on Max" – F1-kuski lähestyy ovelalla tavalla uutta tallikaveriaan

F1:ssä alkaa uusi aikakausi – näitä muutoksia on odotettavissa kaudelle 2021 6:27
F1-kulisseissa kuohuu – mitä, miksi, miten, C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen avaa videolla tuoreimmat käänteet!

F1-sarjan ensi kauden kuljettajalista alkaa hiljalleen rakentua. Viime kaudella säväyttänyt McLaren teki oman liikkeensä, kun se paikkasi Carlos Sainzin lähtöä Daniel Ricciardolla. Australialaiskuljettaja toimii ensi kaudella Lando Norrisin tallikaverina.

Ricciardon Renault-pesti jää täten vain kahden kauden mittaiseksi.

Etukäteen ajateltuna McLaren on ensi kaudella F1:n oma hassuttelijatalli. Kaksikosta Ricciardo on niittänyt mainetta huumoriveikkona, kun taas Norris on tehnyt jos jonkinlaisia tempauksia niin McLarenin videolla kuin pelilähetystensä yhteydessä.

Norrisin mukaan hän aikoo lähestyä uutta tallikaveriaan varsin ovelalla tavalla:

Kysymällä neuvoja Ricciardon entiseltä tallikaverilta Max Verstappenilta.

– Saan Maxilta paljon vinkkejä. Hän pystyi kertomaan niitä myös Carlosista (Verstappenin toinen entinen tallikaveri), Norris sanoi Sky Sportsille.

Norris ja Verstappen taas ovat hyviä ystävyksiä keskenään. He ajavat simulaattoripuolella samassa Team Redline -tallissa.

– F1:ssä iso juttu on se, että sinun pitää tietä, millaisten tyyppien kanssa teet töitä. Vaikka tulisitte kuinka hyvin toimeen, niin on hyvä tietää, että mitkä ovat toisen heikkoudet ja vahvuudet. Jos joku pystyy niistä kertomaan, niin siitä on vain hyötyä minulle, Norris näkee ja jatkaa:

– On totta kai tärkeää, että meillä on hauskaa. Se on myös minun tavoitteeni. Mutta samalla fakta on se, että tallikaveri on sinun pahin kilpailijasi. Daniel asettaa minulle kovan haasteen ja voin oppia varmasti häneltä monista eri asioista. 

– Mutta jos joku tietää, että miten hänet saa suutettua, niin se on Max, Norris murjaisi.

Brittikuski viittaa siihen, miten Verstappen ja Ricciardo kävivät kovaa keskinäistä taistoa yhteisinä Red Bull -vuosinaan. Kuljettajien välit olivat välillä tulilinjalla, keskinäisten kolareiden myötä.

Lue myös:

    Uusimmat