Jorma Uotinen yllättyi TTK-pudotuksesta: "Olisin mielelläni heitä katsellut"

Uotinen: Tanssi vaatii loputtomia toistoja onnistuakseen 3:11
Miten tanssiparit voivat vakuuttaa Jorma Uotisen? Katso koko haastattelu!

Jorma Uotinen vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden kolmas live. Jaksossa myös toinen pari joutui jättämään tanssiparketit.

Iltaa siivittivät legendaariset sävelet, kun tähtiparien tanssien inspiraatioina toimi ikoniset tähdet ja biisit. 

– Huikea show oli kaiken kaikkiaan ja päättyi aivan huikeaan lopetukseen, täyteen kymppiriviin. Todella monipuolinen ja yllättävääkin tuli vastaan, Jorma Uotinen hehkutti MTV Uutiset Livessä lähetyksen jälkeen. 

Jakson viimeisen vedon tarjosi Krista Siegfrids, jonka esitys sai tuomareilta täydet kympit. Lähetys päättyi kuitenkin yllätykseen, kun selvisi, että kisan joutuvat jättämään kesken Elina Gustafsson ja Ansku Bergström 

– Se oli minulle yllätys. Olisin toivonut, että he olisivat vielä saaneet jatkaa. Olisin mielelläni heitä katsellut. Ehkä tämä kertoo siitä, että kansalla on  vielä asenneongelmiakin, voi olla tämmösestäkin kysymys, hän mietti. 

Tuomarit antoivat lähetyksen aikana tällä viikolla tiukkaakin palautetta. Uotisen mukaan tähän on selkeä syy. 

– Kisahan kovenee koko ajan, kun nämä pudotuksen alkavat. Tasoa täytyy kaiken aikaa vetää ylöspäin. Mitään turhia hellittelysanoja ei sitten enää tarvita, hän summasi. 

Miten Uotinen vakuutetaan? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! Kurkista TTK-jakson kulisseihin livessä: 

Elina ja Ansku putosivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta 15:36

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat