Helena Ahti-Hallberg TTK-kauden tasosta: "Meidän ongelmahan on se, että..."

3:18
Katso videolta Helena Ahti-Hallbergin mietteet kauden toisesta livestä

Helena Ahti-Hallberg odottaa TTK-kaudelta kasvutarinoita.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden toinen live. Jaksossa myös ensimmäinen pari joutui jättämään tanssiparketit

Tuomarina tälläkin kaudella tuttuun tapaan toimiva Helena Ahti-Hallberg kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa jakson olleen jälleen loistava. 

– Meidän ongelmahan on se, että me tarvitaan loppukauteen sellaista 12,13, 14 ja 15 pistettä, jos tällä tavalla tää kehitys jatkuu. Me ollaan jouduttu aloittamaan korkeista pisteistä, koska taso on äärettömän hyvä, hän mietti.

– Sehän on hienoa katsottavaa, mutta meilläkin se edistymisen tarve, nähdä sitä todellista työtä ja kehitystä kasvaa ohjelman myötä. Ne jotka on nyt hyviä, joutuu vielä kovan paikan eteen. 

Illan lähetyksessä Ernest Lawsonin, Kiti Kokkosen ja Krista Siegfridsin tanssit nappasivat huippupisteet. Ahti-Hallberg kertoi haastattelussa, että häntä puhutteli eniten juuri Lawsonin jive. 

– Siinä oli sellaista luontevaa joustoa jaloissa ja mieletöntä rytmin käyttöä ja vielä se näyttelijän heittäytymiskyky!

Mitä hän odottaa kolmannelta lähetykseltä? Onko kauden kärki jo selvillä? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! Katso myös jaksossa pudonneen parin mietteet: 

18:13

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja