Tuomari Jukka Haapalainen paljastaa odotuksensa tuleviin lähetyksiin: "Olen huomannut, että..."

2:31
Mitä odotuksia Haapalaisella on tuleviin lähetyksiin? Katso koko haastattelu!

Jukka Haapalainen vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden kymmenes live. Jaksossa myös seitsemäs pari joutui jättämään tanssiparketit.

Tuomari Jukka Haapalainen hehkutti MTV Uutiset Livessä lähetyksen jälkeen illan show'ta. 


– Yksi kaikkien aikojen lähetyksistä. Tämä oli todella täynnä mahtavaa energiaa, heittäytymisiä, onnistumisia ja myöskin jännittävää jojoilua joidenkin kohdalla. Kaikkea sitä, mitä tässä ohjelmassa kuuluukin olla, Haapalainen kommentoi. 

Illan lähetyksessä Krista Siegfrids sekä Anssi Heikkilä nappasivat räväkillä tansseillaan tuomareilta kympit. Tuomariston mukaan Siegfridsistä olisi voinut tulla jopa ammattitanssija. 

– Noin lyhyen harjoitteluajan jälkeen pystyy tuollaisiin suorituksiin. Anssi tekee vaikeita ja hyvinkin vaativia koreografioita ja hän suoriutuu niistä ihan loistavasti. Krista suoriutuu niistä hämmästyttävällä kyvyllä. Ei pelkästään, että pääsee niistä läpi vaan saa jokaiseen tanssiin oman ilmeensä ja oman lähestymistapansa. Tottakai se hänen läpi tunkeva positiivinen energiansa näkyy kaikessa heidän yhteisessä tekemisessään. 

TTK-kausi on edennyt jo loppusuoralle ja livelähetyksiä ei enää ole jäljellä montaa. Hän toivoo, että parit löytävät uuden vaihteen tuleviin viikkoihin.

– Olen huomannut, että meidän palaute menee pareille kotiin asti. Siellä yleensä tehdään niitä parannuksia, mitä on pyydetty. hän paljastaa.


Mitä odotuksia hänellä on tuleviin lähetyksiin? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja