Mainos

Jorma Uotinen summaa tähtitanssijoiden vahvuudet ja heikkoudet: "En olisi uskonut, että hän on finaalissa"

Tanssituomari Jorma Uotinen summaa Tanssii Tähtien kanssa -finaalikaksikon heikkoudet ja vahvuudet kisassa. 

Sunnuntaina 23.4. tanssitaan viimeisiä tansseja, kun Tanssii Tähtien Kanssa -kymmenes kausi tulee päätökseensä. 

Jäljellä on enää kaksi tanssiparia, jotka kilpailevat vastakkain finaalilähetyksessä. Kymmenestä julkkiskilpailijasta uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja hänen tanssiopettajansa Marko Keränen ja näyttelijä Anna-Maija Tuokko sekä tähtivalmentaja Matti Puro ovat raivanneet tiensä finaaliin. 

Tuomarina tälläkin kaudella toiminut Jorma Uotinen analysoi parien matkan tanssikilpailussa. 

– Molemmat finaaliparit ovat herättäneet elävää mielenkiintoa, mutta aivan eri syistä. Pareilla on kovin erilaiset karaktäärit. 

– Anna-Maija Tuokko tulee teatterin lavalta, joten häneltä voi jo odottaakin jo esiintyjän otetta. Kirsi Alm-Siira on hänkin varma esiintyjä, mutta hän tulee täysin erilaiselta estradilta. Myös heidän fyysinen olemuksensa on täysin erilainen, mikä sekin asettaa omia haasteitaan, Uotinen sanoo. 

Hänen mukaansa toisen tanssijan kehityskaari on ollut huomattavasti selkeämpi kuin toisen. 

– Kehitys on ollut Kirsin kohdalla selvästi nousujohdanteisempi kuin Anna-Maijalla. Kirsistä ei olisi uskonut, että hän olisi mukana finaalissa, kun taas Anna-Maijasta ja Matista näki heti, että siinä on finaalipari. 

Uotinen ei osaa ennustaa, kumpi pareista tulee voittamaan, sillä katsojat tekevät tällä kertaa päätöksen voittajasta. Tuomarit antavat omat pisteensä, mutta ne eivät vaikuta lopputulokseen. 

– En osaa ollenkaan sanoa, kumpi voittaa. Se on täysin riippuvaista katsojaäänistä, ja ne ovat osanneet yllättää koko kauden ajan. Meillä tuomareilla on ollut hyvin selkeä linjaus. Olemme laittaneet jokaisessa jaksossa pari paremmuusjärjestykseen. Se on ollut meidän tuomareiden tehtävä, Uotinen sanoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Tanssii Tähtien Kanssa –finaali MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaina klo 21.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.