Mainos

Jopa 32 kuollut räjähdyksessä Dagestanissa

Jopa 32 ihmistä on saanut surmansa kerrostalon räjähdyksessä Dagestanin tasavallassa Venäjällä, kertoivat venäläiset uutistoimistot tänään. Rakennuksessa asui Venäjän armeijan upseereita sekä heidän perheitään. Viranomaiset eivät ole kyenneet vahvistamaan kuolleiden määrää.

Venäläisten uutistoimistojen ja radioasemien tiedot surmansa saaneista vaihtelevat 23:n ja 32:n välillä. Uutistoimisto Itar-Tassin mukaan raunioista oli aamupäivään mennessä löydetty 23 ruumista.

Räjähdyksen mahdollisena aiheuttajana pidetään pommia. Korkea-arvoinen Venäjän armeijan edustaja sanoi tänään, että räjähdys oli selvästi tahallaan aiheutettu. Itar-Tassin mukaan rakennuksesta löytyi merkkejä TNT-räjähteestä.

Kahdeksankerroksinen rakennus sortui räjähdyksessä osittain, ja useita ihmisiä on edelleen loukussa rakennuksen sortuneissa osissa. Rakennuksessa oli 82 asuntoa.

Dagestan sijaitsee Tshetshenian naapurina. Tshetsheenisissit ottivat aiemmin tänä vuonna satoja panttivankeja dagestanilaisessa Kizljarin kaupungissa.
(STT-Reuter-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.