Joonas Kääriäinen paljasti, miten hänen Putous-sketsihahmonsa on muuttunut – näyttelijät saivat ensimmäisessä livessä hauskan yllätystehtävän

0:48
Joonas Kääriäinen paljastaa, miten hänen Putous-sketsihahmonsa Esteri Vakkilainen on matkan varrella muuttunut.

Näyttelijä Joonas Kääriäinen esitteli Putous-sketsihahmonsa Esteri Vakkilaisen tv-yleisölle 21. tammikuuta.

Näyttelijä Joonas Kääriäinen asteli Putous-lavalle ensi kertaa sketsihahmo Esteri Vakkilaisen roolissa 21. tammikuuta suorassa lähetyksessä.

– Nyt on hyvä fiilis siitä, että kaikki mitä olimme ykkösjaksoa varten harjoitelleet, saatiin nyt näyttää maailmalle, ja kaikki meni ainakin omasta mielestäni paremmin kuin hyvin, Kääriäinen kertoi tunnelmiaan 21. tammikuuta MTV Uutisille livelähetyksen jälkeen.

Kääriäisen hahmo Esteri Vakkalainen on eläkeläisrouva, jota hän lähti rakentamaan tapaamisessa, johon jokainen näyttelijä toi viisi hahmoideaa.

3:06
Tällainen on Esteri Vakkilainen!

– Tämä oli se viides niistä. Sillä tavalla mentiin laarin pohjalta tämän kanssa. Mutta se lähtikin viemään eteenpäin ja sitä lähdettiin kehittämään. Tämäntyyppistä olen jossakin miettinyt ja kehitellyt päässäni aiemmin. Nyt se lähti kuitenkin aivan uusille urille, Kääriäinen kertoi.

Ensimmäisessä livelähetyksessä Kääriäinen ja muut näyttelijät kohtasivat yllätystehtävän, josta eivät etukäteen tienneet.

– Uutisia ja vaikeita sanoja luettiin prompterilta. Se oli kyllä hauska, kun olin ihan unohtanut, että tällaista voi tässä edes ollakaan. Oli ihanaa, että oikeastaan piti vain lukea asioita, jotka olivat todella vaikeita.

Näyttelijät palasivat Putouksen merkeissä sorvin ääreen tiistaina 24. tammikuuta.

– Onkin jännä nähdä, minkälainen rytmi sitten on, kun ykkösjaksoa teimme todella pitkään ja hartaasti. Nyt työtahti tiivistyy, Kääriäinen pohti.

Kääriäisen lisäksi Putouksessa ovat näyttelijöinä Linda Wiklund,  Ushma Olava,  Köpi Kallio, Aku Sipola ja Mikko Töyssy.

Jutun alussa olevalla videolla Joonas Kääriäinen paljastaa, miten hänen Esteri Vakkilaisen sketsihahmonsa on muuttunut matkan varrella ja minkälaista palautetta hän on tähän mennessä jo saanut.

Katso alta, miten Putous-näyttelijät suoriutuivat yllätystehtävästä ensimmäisessä livelähetyksessä.

4:28
Tällaisen yllätystehtävän Putous-näyttelijät saivat ensimmäisessä livessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja