Joonas Donskoilla ja Erik Karlssonilla maagista kemiaa – Edmonton Oilersin puolustus täysin solmuun

San Jose Sharksin Erik Karlsson ja Joonas Donskoi ovat eri statuksen pelaajia, mutta heidän yhteispelinsä sujuu erinomaisesti. Donskoi ja Karlsson olivat vahvassa vireessä, kun Sharks kaatoi NHL-ottelussa Edmonton Oilersin 7–4.

Donskoi ja Karlsson olivat junailemassa Sharksin 1–1-tasoitusta avauserässä. Kaksikko pääsi yhdessä Tomas Hertlin kanssa 3–1-ylivoimahyökkäykseen, ja Karlsson petasi maukkaan kuvion jälkeen Donskoille paikan takatolpalle. 

Toisessa erässä suomalais-ruotsalainen parivaljakko oli jälleen vauhdissa. Karlsson näki maalin edessä Donskoin, joka ohjasi Sharksin 4–1-johtoon. 

Donskoi oli erittäin tehokas, sillä hän sai peliaikaa vain 12.37.

Karlsson keräsi kaikkiaan tehot 1+3 vapauduttuaan kahden ottelun pelikiellosta. Karlssonista tuli Sharksin historian toinen puolustaja, joka on tehnyt neljä pistettä vieraspelissä. 

Ruotsalaistähden alkukausi oli vaikea uudessa seurassa, mutta viime aikoina hän on päässyt hyvään vireeseen. Karlsson on tehnyt yhdeksän pelin pisteputken aikana tehot 1+13=14.

– Hienoa olla takaisin. Ei ole koskaan hauskaa olla ulkona kokoonpanosta, varsinkaan tuollaisen syyn takia. Joskus on kuitenkin hyvä seurata pelejä sivustakin, Karlsson sanoi NHL.comissa. 

Lue myös:

    Uusimmat