Aleksander Barkov otti Florida Panthersin jälleen reppuselkään – huikeaa yhteistyötä ketjukaverin kanssa: "Parempi tuuletus kuin minulla"

Viime ottelussa tehot 3+1 tehnyt Aleksander Barkov jatkoi kovalla tahdilla Buffalo Sabresia vastaan NHL-kierroksella. Hän teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön. 

Barkov avasi ottelun pistetilinsä syöttöpisteellä Jonathan Huberdeaun 1–1-tasoitukseen. Hän vei Panthersin 3–1-johtoon kolmannessa erässä ujuttamalla kiekon Linus Ulmarkin haarojen välistä sisään. 

Huberdeaun tekemää Floridan 4–1-maalia edelsi mylly, joka eksytti Sabresin pelaajat totaalisesti. 

– Minusta se oli hienompi kuin minun tekemä maali (edellisessä ottelussa). Hän harhautti kolme heidän pelaajansa ja maalivahdin. Tuuletuskin oli parempi kuin minun, Barkov veisteli seuran Twitter-tilillä. 

Florida voitti ottelun 4–2-ja jatkaa taisteluaan Itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Panthers on voittanut kolme viime otteluaan. Floridan 13 viime ottelusta on irronnut yhdeksän voittoa. Panthers on yhdeksän pistettä perässä viimeisellä villi kortti -paikalla majailevasta Columbus Blue Jacketsista. 




Lue myös:

    Uusimmat