Joonas Donskoin hurja maalivire vaan kiihtyy – "Donfather" peippasi upealla soololla Edmonton Oilersin pelaajat nippuun

San Jose Sharksin Joonas Donskoin maalit ovat NHL:ssä syntyneet usein putkissa. Nyt on taas menossa hyvä vaihe. Donskoin 13 ottelun maaliton jakso on enää paha muisto. San Jose Sharksin vikkelä hyökkääjä on tehnyt kuudessa viime ottelussa seitsemän maalia.

Donskoi oli yksi San Jose Sharksin sankareista, kun Edmonton Oilers kaatui komeasti 7–2 . Laitahyökkääjän 3–1-maali oli todellinen herkkupala. Hän veivasi Caleb Jonesin ja Kris Russelin raahelaiselle nakkikioskille ennen terävää rystyvetoa.

Donskoin yksi lempinimistä on "Donfather". Teemaan sopivasti San Josen pelaajien isät olivat katsomassa peliä.

Donskoi on ollut tehokkaalla pelipäällä jo pidemmän aikaa. Hän on tehnyt joulukuun 19. päivän jälkeen kymmenessä ottelussa kahdeksan maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Donskoi teki kovaa jälkeä ottaen huomioon hänen peliaikansa 11.10. Puolustuspelikin sujui, sillä Oilers ei saanut yhtään laukausta kohti maalia hänen ollessaan jäälle.

Edmonton Oilersin Cam Talbot päästi neljä maalia 17 laukauksesta, ja Mikko Koskinen otettiin sisään toisessa erässä. Hän torjui 16 kutia ja päästi kolme maalia.