Jonne Virtanen teki mielipiteensä Leijonien tappelusta selväksi – "Nyt kaikille äidin kultamussukoille"

Jonne Virtanen sanoi suoran mielipiteensä Suomen Saku Mäenalasen ja Norjan Magnus Henriksenin perjantaina jääkiekon MM-kisoissa käymästä nyrkkitappelusta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Leijonien nelosketjun laitahyökkääjä Saku Mäenalanen pudotti perjantain ottelun kolmannessa erässä hanskat Norjan Magnus Henriksenin kanssa. Kumpikin passitettiin nyrkkitappelun jälkeen suihkuun.

– Nyt kaikille äidin kultamussukoille. Eihän tässä tapahtunut mitään. Pelataan tunteella, jota me haluamme, jääkiekon hienous on tunne. Kun katsot jääkiekkoa, haluat, että ahteri nousee penkistä, Jonne Virtanen paalutti MTV Uutiset Livessä MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen kanssa keskustellessaan.

Näet Mäenalasen ja Henriksenin nyrkkitappelun ylälaidan videolta.

Virtanen pohti, että välillä tunne menee yli, mutta "ennemmin yli kuin että jää vajaaksi".

– Se on meillä valitettavasti koko yhteiskunnassa, että ollaan ennemmin harmaita ja kunhan ei kenellekään tule paha mieli.

Petteri Sihvonen haastoi kuitenkin Virtasta hänen kommenteistaan. Katso alla olevalta videolta, miten Virtanen vastasi.

Sihvonen kertoo suoran mielipiteensä Norja-ottelun tappelusta – Monsterimonnin vastaus sai Pohtivan puolustuskannalle:"Nyt äidin kaikille kultamussukoille..." 1:44
Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen kiistelivät Leijonien pelin nyrkkitappelusta.

Tunnetta, ristipistoja, tappelua... Sihvonen ja Monsterimonni kertovat, mitkä asiat säväyttivät ja huolettivat Leijonien voitokkaassa avausottelussa Norjaa vastaan 19:25
Tästä näet koko Sihvonen & Monsterimonni -jakson, jossa kaksikko ottaa yhteen myös Leijonien pelaamisesta.

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liigakauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

Lue myös:

    Uusimmat