USA:n toilailu Leijonia vastaan kuumensi tunteet: Petteri Sihvonen kiehahti Jonne Virtaselle – "Ota iisisti ennen kuin saat sydänkohtauksen"

USA:n kaljoittelevat sikailijat palasivat 80-luvulle - Sihvonen ja Monsterimonni 12:23
USA:n kaljoittelevat sikailijat palasivat 80-luvulle? Sihvonen ja Monsterimonni analysoivat Leijonien tiistai-illan

USA:n pelaajien otteet Leijonia vastaan tiistai-iltana ovat herättäneet keskustelua ja syvää närkästystä. MTV Urheilun asiantuntijat Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen olivat samaa ja eri mieltä amerikkalaispelaajien toimista. Suomi voitti alkusarjan ottelun maalein 4–1.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Katso Sihvosen ja Virtasen sanailu USA-ottelun tapahtumista artikkelin yläosasta.

Tunnelma studiossa oli kuumentua heti kättelyssä, kun "Monsterimonni" vihjaili ymmärryksellä Yhdysvaltojen toimia kohtaan.

Sihvonen löysi rinnastukset USA:n toimiin menneiltä vuosikymmeniltä ja elokuvamaailmasta. 

– Suomi kylvi tämän ensimmäisessä erässä. Heti ensimmäisen erän alussa alkoi pieni tökkiminen tilanteiden jälkeen ja kuiskuteltiin korvaan, Virtanen alusti ja muistutti, ettei nähdyt tapahtumat olleet niin mustavalkoisia. 

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liiga-kauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

Lue myös:

    Uusimmat