Jonne Virtanen oikaisi haastattelijaa – "Miljardi ihmistä ei riitä"

Haastattelu: TUTO Hockey - K-Espoo 3:21
Katso video: Jonne Virtanen oikaisee haastattelijaa kohdasta 2:26 alkavasta kysymyksestä.

TUTO Hockeyn päävalmentaja Jonne Virtanen oikaisi haastattelijaa, joka esitti hänelle kysymyksen "seuraavasta kuolemanpelistä".

Virtanen oli mielissään joukkueensa esityksestä, kun turkulaiset kahmaisivat ensimmäisen voittonsa jääkiekon Mestiksen puolivälieräsarjassa Kiekko-Espoota vastaan. Keskiviikon matsi päättyi turkulaisisännille Aleksi Anttalaisen ja Niclas Karjalaisen viimeistelemillä maaleilla 2–0.

Tappiolla TUTOn kausi olisi päättynyt ja Kiekko-Espoo painellut välieriin. Nyt sarja on espoolaisille voitoin 3–1 ja heillä on seuraava katkaisun mahdollisuus perjantaina Espoossa.

Kun keskiviikon taisto oli käyty lehdistötilaisuudessa päävalmentajien voimin läpi, haastattelija kysyi vielä Virtaselta, tarvitseeko TUTOn joukkuetta evästää "seuraavaan kuolemanpeliin".

Virtanen selvitti ensin näkemyksensä siitä, onko ohjeistukselle tarvetta. Sen jälkeen hänellä oli napakkaa sanottavaa.

– Sen verran täytyy korjata, ettei nyt sentään kuolemanpeli. Vaikka tänään oltaisiin hävitty, aurinko nousee huomennakin. Noin miljardi ihmistä ei riitäkään, koko Kiinalla ei ole hajuakaan, hävitäänkö vai voitetaanko, Virtanen sanoi.

– Ei nyt (sanota) kuolemanpeliksi kuitenkaan, kun ihmisillä on ihan oikeasti toisilla elämä kyseessä tuolla jossain. Ei tehdä tästä nyt ihan niin vakavaa.

Näet lehdistötilaisuuden ylälaidan videolta. Alla ottelun maalit.

Maalikooste: TUTO Hockey - K-Espoo 4:29
Näillä maaleilla TUTO Hockey voitti Kiekko-Espoon 2–0.

Lue myös:

    Uusimmat