"Jollain kiire lauantain saunavuorolle" – tämä kuohuttava ratkaisu jatkoerässä sai jyrkän tuomion

Kuohuttava tuomio jatkoerässä – TuTo kaatoi Kiekko-Espoon rangaistuslaukauksella 1:53
Tämä rankkarituomio puhutti vielä ottelun jälkeen – TuTon Joel Kerkkänen siirsi maalillaan puolivälieräsarjan ratkaisun seitsemänteen peliin.

Kiekko-Espoon ja TuTon välinen Mestiksen puolivälieräsarja ratkeaa vasta seitsemännessä ottelussa. Tämä varmistui, kun TuTo otti lauantaina 2-1-kotivoiton Joel Kerkkäsen ensimmäisen jatkoerän rangaistuslaukausmaalilla. Ratkaisusta riitti puhetta ottelun jälkeen.

Kiekko-Espoon ja TuTon puolivälieräsarja on ollut täynnä tapahtumia. Espoolaiset rynnistivät sarjassa jo 30-johtoon, mutta ratkaisevan neljännen voiton ottaminen on osoittautunut vaikeaksi. Lauantaina TuTo löi sarjan jo tasoihin, kun Kerkkänen pääsi laukomaan ratkaisevan osuman kiistanalaisesta rangaistuslaukauksesta ensimmäisen jatkoerän 15. minuutilla.

Espoolaisten päävalmentaja Tomas Westerlund oli ottelun jälkeen pöyristynyt tuomariston päätöksestä tuomita tilanteesta rangaistuslaukaus.

Taisi olla jollain kiire lauantain saunavuorolle, Westerlund lohkaisi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Väsyneen miehen läpiajoyritys. Ei ollut läpiajossa. Nappaa meidän puolustavan pelaajan mailasta kiinni. Ei voi meidän pelaaja oikein mitään tehdä ja siitä sitten rankkari. Täysin käsittämätön vihellys, mutta ei auta. Ollaan tässä vähän opittu sietämään.

Voit katsoa rangaistuslaukaukseen johtaneen tilanteen ja Kerkelän ratkaisuosuman pääkuvan paikalla olleelta videolta.

TuTon päävalmentaja Jonne Virtanen ei hänkään tuntunut olevan täysin vakuuttunut tuomiosta.

– Rankkareista kun puhutaan niin niitähän siinä... En tiedä, mitä tässä nyt... En mä sano mitään, Virtanen haki sanojaan ja jatkoi pyörittelyä.

Voit katsoa lehdistötilaisuuden kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. 

Haastattelu: TUTO Hockey - K-Espoo 5:16
Kiekko-Espoon Tomas Westerlund päivitteli tuomariston ratkaisua jatkoajalla. TuTon Jonne Virtanen pyöritteli sanojaan aiheen ympärillä. 

 

Otteluparin seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina Espoossa.

Lue myös:

    Uusimmat