Joni Vesalainen hävisi Eremenko-vetonsa – joutuu nyt rehkimään kunnon urakan: "Hoidan sen ja niin sanotusti piste"

SJK Akatemian kaupallinen johtaja Joni Vesalainen löi viime vuonna Alexei Eremenkosta ja SJK:sta kehiin avoimen vedon. Eremenkon tuoreiden potkujen myötä Vesalainen on hävinnyt vetonsa ja joutuu sen myötä pyöräilemään Seinäjoelta Pietarsaareen.

Vesalainen lupasi Twitterissä pyöräillä Pietarsaareen, jos Veikkausliiga-seura SJK:n luotsiksi kesken viime kauden palkattu Alexei Eremenko ei saisi valmentaa sopimuskauttaan loppuun – eli sesonkia 2020 päätökseen.

Vedon ehtona oli, että ainakin yksi "epäilijä" uskaltaisi vastata siihen. Vedon toisten osapuolien tulisi hävitessään pyöräillä Pietarsaaresta Seinäjoelle.

Vesalaisen twiitin kommenttikentässä ainakin kolme henkilöä oli valmiita ottamaan vedon vastaan. Kun Eremenko sai nyt kesken sopimuskautensa kenkää, Vesalainen joutuu pyöräilyhommiin.

– Minulla ei vielä pyörää ole, mutta kyllä minä sen vedon hoidan, Vesalainen kertoo MTV Urheilulle.

– Totta kai se hoidetaan.

Pyöräilyurakkansa ajankohdasta Vesalainen ei osaa vielä sanoa mitään.

– En ole tähän yhtään millään lailla varautunut. 

Seinäjoen ja Pietarsaaren välinen etäisyys linnuntietä on 99 kilometriä, mutta ajomatkaksi autolla on laskettu 121 kilometriä. Vesalaisen pyöräilymatka on siis tuota luokkaa.

Vesalainen ei lähde suuremmin arvioimaan, miltä moinen urakointi tuntuu.

– Sanoista pitää vastata, ei siinä muuta.

Tämä on varmasti ollut ikävä päivä sinullekin?

– En kommentoi muuta. Sanon vain, että minä hoidan sen vedon ja niin sanotusti piste, Vesalainen ilmoittaa.

Ykkösessä pelaavan Pietarsaaren Jaron huoltaja Jaakko Kuusisto twiittasi Vesalaiselle tuoreeltaan, että Jaron pukukopissa on "kahvipannu lämpiämässä".

– Tervetuloa Jeppikseen! Kuusisto kirjoitti.

Valmentajapotkut SJK:ssa ovat jo viidennet reilun kahden vuoden ajanjaksolla. Seinäjokelaisseura majailee tällä hetkellä Veikkausliigassa kuudennella sijalla.

Lue myös:

    Uusimmat