Siirtopommi! Roman Eremenko palaa Suomeen

Tulosruutu: Roman Eremenko siirtyy HIFK:hon

Huuhkajien entinen tähtipelaaja Roman Eremenko on allekirjoittanut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Veikkausliigan sarjajumbo tiedotti kesän neljännestä hankinnastaan torstaiaamuna.

35-vuotias keskikenttäpelaaja on viettänyt muutaman viikon HIFK:n harjoituksissa. Eremenko on pelannut aiemmin urallaan useissa suurseuroissa, kuten Dynamo Kiovassa, Rubin Kazanissa sekä TsSKA Moskovassa. A-maaotteluita hänellä on vyöllään 73 kappaletta.

– Positiiviset tunnelmat tällä hetkellä, pitkään aikaan en ole pelannut ja siksi tuntuu hyvältä. Siirto ei kuitenkaan ollut alusta asti suunniteltu. Tulin harjoittelemaan seuraan pari viikkoa sitten ja asia johti toiseen ja nyt olemme tässä tilanteessa. Yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta, Eremenko kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Eremenko on ollut yli vuoden poissa pelikentiltä. 

– Uskon tuovani mukanani kokemusta seuraan ja yritän omalla työnteollani antamaan kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti se riittää parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Paikat ei luonnollisesti ole täysin samassa kunnossa kuin ennen, mutta työnteolla päästään taas vauhtiin. Taistellaan loppuun asti, tänne ei tultu lomalle, vaan kaikki annetaan, Eremenko jatkaa.

HIFK:n mukaan Eremenko on käytettävissä heti ensi maanantaina pelattavassa ottelussa FC Interiä vastaan. Myös Romanin veli Sergei Eremenko pelaa HIFK:n ykkösmiehistössä.

Eremenko pelasi viimeksi Suomen korkeimmalla sarjatasolla 17 vuotta sitten edustaessaan pietarsaarelaista FF Jaroa.

Juttua päivitetty kello 10.17.

Lue myös:

    Uusimmat