Joko tiedät, mistä miehen maksimaalisen nautinnon lähde löytyy? Seksuaalineuvoja: "Vaatii etsimistä"

Näin mystinen eturauhanen löytyy 2:10
Seksimyytit-sarjassa käydään läpi, miten mystisen eturauhasen voi löytää.

Peniksellinen voi saada suunnatonta nautintoa eturauhasen stimuloinnin kautta, mutta niin sanotun P-pisteen löytäminen vaatii oman kehon tuntemista. Seksuaalineuvoja Joonas Pesonen kertoo MTV:n Seksimyytit-sarjassa, kuinka eturauhanen löytyy.

Vulvallisten seksuaalista nautintoa käsiteltäessä tykätään viitata G-pisteeseen, jota stimuloimalla voi saavuttaa niin sanotun emätinorgasmin. 

Vähemmän tunnettu käsite sitten onkin P-piste eli peniksellisten "G-piste".

Seksuaalineuvoja Joonas Pesonen kuitenkin kehottaa MTV:n Seksimyytit-sarjan ensimmäisessä jaksossa välttämään G-pisteestä, tai peniksellisten tapauksessa P-pisteestä, puhumista.

– Ihmisessä ei ole olemassa mitään nautinnon nappulaa, jota räpläämällä saa nautintoa, vaan kyseessä on laajempi alue, joka sisältää useita hermopäätteitä. 

– Se voi tuottaa paineita, jos puhutaan tietystä mielihyvää tuottavasta pisteestä, eikä sitä löydäkään.

Pesosen mukaan eturauhaseen liittyy paljon tiedon puutetta, eikä moni mies tai peniksellinen oikeastaan tiedä, mitä lähtee etsimään, kun etsii eturauhasta.

– Olemme tottuneet siihen, että penis on tosi näkyvä elin, mutta eturauhasta joutuu etsimään ja se voi vaatia kärsivällisyyttä.

Katso yllä olevalta videolta, mistä mystisen eturauhasen oikein löytää!

Onko anaaliseksi likaista? Entä millaisia seksileluja miehet ostavat eniten? Katso alta koko Seksimyytit-sarjan ensimmäinen jakso.

Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin 15:11
Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin.

Seksimyytit-sarjan toisessa jaksossa syvennytään ehkäisyyn liittyviin myytteihin ja tutustutaan luonnolliseen ehkäisyyn. Katso toinen jakso tästä

Kolmannessa jaksossa vieraana nähdään erityistason seksuaaliterapeutti Susanna Syld, joka murskaa fetisseihin liittyviä myyttejä. Haastattelussa seksityöntekijä Lady Clitter kertoo, millaisia fetissejä hän toteuttaa. Koko jakso nyt MTV Katsomossa.

Ota käyttöön nämä vinkit, jos anaaliseksi sattuu 1:36
Ota käyttöön nämä vinkit, jos anaaliseksi sattuu

Lue myös:

    Uusimmat