Jokerit valitsi uuden toimitusjohtajan – Jari Kurri kehuu: "Erittäin arvostettu ja ihmisläheinen johtaja"

Hevosurheilun keskusjärjestön Suomen Hippos ry:n toimitusjohtajan paikan jättävä Sami Kauhanen, 49, on nimetty jääkiekon KHL:ssä pelaavan Jokerien toimitusjohtajaksi, seura tiedottaa

Hippos tiedotti viikko sitten Kauhasen eroavan toimitusjohtajan tehtävästään. Jokereissa Kauhanen aloittaa työnteon 21. helmikuuta. 

– Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä. Jääkiekko on lähellä sydäntäni ja Jokerit vielä lähempänä. Lähden suurella innolla uuteen haasteeseen, Kauhanen kertoo tiedotteessa. 

Jokerit kertoi syyskuussa, ettei Eveliina Mikkola jatka seuran taustayhtiön Jokerit Hockey Club Oy:n toimitusjohtajana. Helsinkiläisseuran puheenjohtaja Jari Kurri on hoitanut toimitusjohtajan tehtäviä Mikkolan lähdön jälkeen toistaiseksi.

Kurri sanoo tunteneensa Kauhasen jo vuosia. 

– Sami on erittäin arvostettu ja ihmisläheinen johtaja. Hän tuntee jääkiekon ja Jokerit erittäin hyvin jo entuudestaan. Uskon, että Samilla on paljon annettavaa organisaatiollemme, ja olemme erittäin iloisia, että saamme hänenkaltaisensa huippujohtajan tuomaan osaamisensa ja näkemyksensä jokeriperheeseen, Kurri alleviivaa. 

Jokerit on tällä hetkellä KHL:n länsilohkossa neljäntenä. 

Lue myös:

    Uusimmat