Mainos

Jokerit hyökkäsi nopeasti Moskovaan – pakkovoiton resepti selvillä: "Ei voi muuta vaatia"

6:29

Jokerit ei jäänyt kauaksi aikaa harmittelemaan tiistain TsSKA-tappiota, kun se pakkasi kamat kasaan ja suuntasi kohti Moskovaa.

Jokerit on torstaina pakkovoiton äärellä, sillä tiistaina TsSKA otti KHL:n läntisen konferenssin välieräsarjan kolmannen voittonsa, loppulukemien oltua 2-1.

Jokereiden ykkösketjun hyökkääjä Jesse Joensuu suhtautui rauhallisesti selkä seinää vasten -asetelmaan, johon Jokerit on päätynyt.

– Meillä on hyvä henki joukkueessa ja tiedetään se, mitä meiltä vaaditaan ja minkälainen lataus tarvitaan, jotta voidaan pelata kimpassa hyvin, Joensuu mietti.

– Tiedetään se, että me voidaan voittaa heidät. Ei sitä voi muuta vaatia kuin parasta suoritusta, mitä joukkueesta voi saada. Mun mielestä me oltiin aika lähellä nyt sitä, mutta ei vain saatu palkintoa, Joensuu jatkoi, viitaten tiistain koitokseen.

Neljännen kohtaamisen alla Jokerit koki kovia vastoinkäymisiä, kun useita vakiokokoonpanon pelaajia tippui pois vahvuudesta. Sivussa olivat muun muassa Matt Gilroy, Pekka Jormakka, Niclas Andersen ja pelikieltoa saanut Jesper B. Jensen.

– Meillä on ollut koko kauden ajan tosi hyvä tilanne sen suhteen, että jos jotain kavereita tippuu pois, niin siellä on sitten niitä, jotka ovat huilanneet edellisen pelin. Ne taas ovat pelanneet sitten ihan yhtä hyvin kuin kaikki muutkin. Meillä on tosi hyvä ja laaja ryhmä, eikä meillä ole ollut mitään ongelmaa, vaikka on ollut eri äijiä mukana kaukalossa, Joensuu pohti, painottaen perään:

– Se on ihan sama, että kuka Jokereissa pelaa. Aina voidaan voittaa.

Tiistaina Jokerit ei päässyt antamaan aivan samalla tavalla painetta TsSKA:n puolustajille, kuten se oli tehnyt maanantaina. Neljä ottelua viiteen päivään -tahti näkyi omalta osaltaan kaukalossa.

Keskiviikon välipäivän merkitystä Joensuu ei lähtenyt vähättelemään.

– Se tulee erittäin tarpeeseen. Toivottavasti katellaan kimpassa jotain TV-sarjoja ja puhutaan jostain muusta kuin lätkästä. Sitten haetaan lataus kuntoon torstaille, kun peli on ohjelmassa. Silloin mennään taas, Jokerit-hyökkääjä kaavaili.

1:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.