Jokereille kylmää kyytiä kolmannessa erässä – Mikko Lehtonen jatkaa pistetehtailuaan

Jokerit ja Moskovan TsSKA väänsivät tasaisen kamppailun Helsingissä sunnuntaina. TsSKA vei lopulta voiton lukemin 4–2.

Moskovan TsSKA oli tyly vierailija Helsingissä sunnuntaina. Jokerit johti ottelua vielä toisella erätauolla, mutta lopussa juhlivat moskovalaiset.

Voitto-osuman iski Andrei Svetlakov maalin edustalta, kun ottelua oli jäljellä vain vajaat kolme minuuttia. Dmitri Samorukov kuittasi loppulukemat tyhjään maaliin neljä sekuntia ennen loppua.

TsSKA ratkaisi ottelun kolmannessa erässä, jonka se voitti 3–0.

Lehtonen jatkaa tehoiluaan

TsSKA aloitti ottelussa maalinteon ensimmäisessä erässä, mutta Jesse Joensuu tasoitti ottelun 1–1:een nopeasti ajassa 5.39. Joensuu ohjasi David Sklenickan laukauksen maaliin. Toinen syöttöpiste merkittiin Brian O'Neillille.

Jokerin johto-osuman ohjasi Mikko Lehtosen laukauksesta Veli-Matti Savinainen toisen erän kahdeksannella minuutilla. Myös Eeli Tolvanen sai syöttöpisteen osumaan.

Maali oli Savinaiselle kauden ensimmäinen. Lehtoselle syöttöpiste oli kauden kuudes tehopiste. Puolustaja Lehtosen pistesaldo neljässä ottelussa on nyt 3+3.

Tappio oli Jokereille kauden toinen. Ensimmäisen tappionsa joukkue kärsi, kun se jätti matkustamatta kauden avausotteluun Minskiin. KHL tuomitsi Jokereille ottelusta 0–5-tappion.

Hartwall areenassa ottelua seurasi 3 901 katsojaa. Jokerit saa ottaa KHL-otteluihin koronarajoitusten vuoksi enintään 4 500 katsojaa.