Jokereiden otteluohjelma varmistunut – pelejä enemmän, matkustamista vähemmän

Jääkiekon KHL:ssä pelaavan Helsingin Jokereiden otteluohjelma tulevalle kaudelle on varmistunut. Luvassa on vähemmän matkustamista kasvaneesta ottelumäärästä huolimatta.

Videolla edelliskauden KHL:n mestaruuden ratkaisu.

Jokerit aloittaa kautensa kotona kahden kauden tauon jälkeen. Kausi alkaa kolmella kotiottelulla. Se kohtaa ensimmäisessä ottelussa kiinalaisen Kunlunin. 

Yksi runkosarjan kohokohdista on Tallinn Hockey Weekend, kun Jokerit pelaa ensimmäistä kertaa historiassaan runkosarjaotteluista Tallinnassa, ja juhlii samalla 51-vuotissyntymäpäiviään.

KHL nosti ottelumäärää 56:stä 62:een ja muutti divisioonajakoa täksi kaudeksi, kun joukkuemäärä pienennettiin 25:een. Samassa divisioonassa Jokereiden kanssa ovat SKA Pietari, Dinamo Riika, Dynamo Moskova, Severstal Tsherepovets ja Spartak Moskova. Ryhmä kohtaa jokaisen divisioonansa joukkueen neljästi, tämän lisäksi on Jokereilla neljä ottelua Dinamo Minskiä ja Slovan Bratislavaa vastaan. Muita joukkueita vastaan pelataan kahdesti, kerran kotona ja kerran vieraissa.

Runkosarjassa pidetään kolme taukoa maajoukkueiden EHT-turnauksien vuoksi. Jokereiden runkosarja päättyy perjantaina 22. helmikuuta 2019 ja pudotuspelit alkavat maanantaina 25. helmikuuta 2019. Otteluiden välissä on viime kaudesta poiketen aina yksi välipäivä.

Jokereiden ensimmäinen kotiottelu pelataan 3. syyskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat