Jokereiden kapteeni juhlii rajapyykkiä, perheenlisäystä saanut kanadalaispuolustaja sivussa– näillä kokoonpanoilla suomalaisseura aloittaa runkosarjan viimeisen viikon

Jokerit kohtaa jääkiekon KHL:ssä maanantaina kauden kolmanneksi viimeisessä runkosarjaottelussaan Spartak Moskovan. Maalilla jatkaa Janis Kalnins, mutta ketjuja on hiottu muun muassa perheenlisäyksen takia.

Jokerit käynnistää maanantaina KHL:n runkosarjan viimeisen viikkonsa Spartak Moskovaa vastaan. Alex Grant on ottelusta sivussa, sillä kanadalaispuolustajan perheeseen syntyi hiljattain tyttövauva.

Aihetta juhlaan on myös joukkueen kapteenilla Peter Reginillä, joka pelaa 200:nnen runkosarjaottelunsa Jokereissa ja KHL:ssä. Sentteri on Jokereiden KHL-ajan tehokkain pelaaja, sillä 199 ottelussa on syntynyt 45+90=135 pistettä.

Pelikieltonsa kärsinyt Henri Ikonen palaa kokoonpanoon, ja maalilla jatkaa Janis Kalnins. Tomi Mäki ja Mika Niemi ovat huilivuorossa, Max Wärn on puolestaan vielä noin kuukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Jos twiitti ei näy, katso kokoonpanot tästä.

Jokerit on varmistanut läntisen konferenssin neljännen sijan. Joukkue on kuitenkin kolmen ottelun tappioputkessa, sillä viime viikolla parempia olivat Pietarin SKA, Dinamo Riika ja Dynamo Moskova.

Illan vastus Spartak on voittanut tämän kauden kolmesta kohtaamisesta kaksi. Joukkue on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi.

Ottelussa muistetaan myös Jokereiden historian ennätysmiehiä, kuten Otakar Janeckya, Veli-Pekka Ketolaa ja Kim Hirschovitsia

Jokerit kohtaa Spartakin lisäksi runkosarjassa ennen pudotuspelejä vielä Slovan Bratislavan ja Dinamo Minskin. Pudotuspelit käynnistyvät maanantaina 25. helmikuuta Helsingissä Dynamo Moskovaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat