Jokereiden kesäloma yhden tappion päässä: "Tällaisista tilanteista on noustu maailman sivu"

Jokereilla on tiukka paikka tiistaina kotiareenallaan Helsingissä. Moskovan Dinamo johtaa KHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjaa 3–1. Jokerien on pakko ottaa voitto, jos se aikoo jatkaa kautta torstaina Moskovassa. 

Jokerit on esiintynyt ylväästi Dinamoa vastaan, mutta venäläiset ovat iskeneet voitot tylysti Jokerien ajoittaisesta hallinnasta huolimatta. Sarjan neljännessä ottelussa Jokerit paukutti peräti 50 laukausta kohti maalia. Tuloksetta. 

Dinamo on puolustanut maalinedustaa kurinalaisesti, eikä Jokerit ole onnistunut purkamaan sumppua. 

Jokereiden kokenut voimahyökkääjä Jesse Joensuu jaksaa silti luottaa joukkueeseen tiukassakin paikassa. 

– Tällaisista tilanteista on noustu maailman sivu, eikä se ole se ongelma. Meillä on ollut niin paljon hyvää tekemistä sarjan sisällä, ja olemme olleet niskan päällä monessa erässä, että mitään ihmeitä meiltä ei vaadita, Joensuu sanoi Jokereiden tiedotteessa. 

Kun Jokerit on tehnyt virheitä, Dinamo on eksynyt armottomasti. 

– Isompaa herpaantumista tai luovuttamisen merkkiä ei ole ollut, Joensuu sanoi. 

Jokerit ei ole saanut aikaiseksi vielä ainuttakaan ylivoimamaalia, kun Dynamo on iskenyt kaksi. Muutama maukas ylivoimaosuma saattaisi vapauttaa Jokereiden peliä. 

– Sata kertaa mieluummin pelaan tällaisia otteluita kuin runkosarjapelejä. Näistä hetkistä nauttii, kun panokset ovat niin isot, hän kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat