Joker-elokuvan jatko-osan traileri keräsi ennätysyleisön – jopa suositumpi kuin Barbie

Joker: Folie à Deux -elokuvan ensimmäinen traileri on kerännyt ennätysmäärän katselukertoja. 

Joker-elokuvan jatko-osan Joker: Folie à Deux'n traileri saavutti 167 miljoonaa katselukertaa 24 tunnissa. Luku on Warner Brosin suurin ja peittoaa jopa suositun Barbie-elokuvan trailerin. Jatko-osa saa ensi-iltansa 4. lokakuuta. 

Traileri julkaistiin 10. huhtikuuta. Elokuvassa Joaquin Phoenix  esittää Arthur Fleckiä ja Lady Gaga nähdään Harley Quinninä.

Lähteet kertovat Varietylle, että jatko-osan trailerin luvut ja sosiaalinen sitoutuminen ylittivät ensimmäisen Barbie-trailerin luvut, ja siitä tuli Warner Brosin viime vuosien suurin lanseeraus. Trailerista tuli heti YouTuben suosituin video ja se keikkuu edelleen kärkipaikoilla yli 19 miljoonalla katsekukerrallaan.

Voit katsoa trailerin alta.

Julkaisua avitti epäilemättä Lady Gaga, jolla on massiiviset 150 miljoonaa seuraajaa someprofiileissaan.

Barbie-elokuva tuotti maailmanlaajuisesti 1,4 miljardia dollaria lipputuloja, eli noin 1,3 miljardia euroa, ja oli näin viime vuoden tuottoisin elokuva. Ensimmäinen Joker-elokuva ylitti miljardin dollarin rajan vuonna 2019.

Jatko-osa alkaa Arkham Asylumista, jonne Jokeri on lukittuna ensimmäisen elokuvan lopussa. Fleck kohtaa Quinnin, joka on potilaana samassa paikassa. Sattumanvaraisen kohtaamisen jälkeen he aikovat murtautua ulos pakkopaidoistaan ja valloittaa maailman pehmustettujen selliensä ulkopuolella. Kaksikko päätyy Gothamin kaduille, jossa he tanssivat ja pyörivät maanisesti ympäri kaupunkia.

Jatko-osan on ohjannut ensimmäisen osan tapaan Todd Phillips. Phillipsin mukaan jatko-osan kategorisointi ei ole täysin tarkka, vaikka siinä tulee olemaan runsaasti laulu- ja tanssinumeroita.

– Musiikki on olennainen elementti. Se ei poikkea liikaa ensimmäisestä elokuvasta, Phillips kertoi Varietylle.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat