Jokaisen prätkäfanin unelmahäät Helsingissä helmikuussa: Morsian ajaa paikalle moottoripyöräpoliisien saattelemana

1:46
Ken on heistä kaunein motoristi? Moottoripyörämessuilla kruunataan jälleen Miss MP.

Helmikuun alussa järjestettävien MP-messujen yhteydessä pidetään myös moottoripyöräteemaiset häät.

Ensimmäistä kertaa järjestettävissä MP-häissä toisensa saavat liikenneopettaja Niina Kansikas ja moottoripyöräpoliisi Tommi Bergman. Mikkeliläispariskunta vihitään näyttävin menoin MP-messuilla avajaispäivänä perjantaina 1. helmikuuta.

Morsian saapuu vihkitilaisuuteen omalla Aprilia-prätkällään moottoripyöräpoliisien saattelemana. Poliiseilla on allaan tuliterät poliisivarustellut Kawasakit, jotka tulevat käyttöön vasta keväällä.

Avioituminen MP-messuilla tuntuu pariskunnasta aivan oikealta ratkaisulta, sillä moottoripyöräyhteisö on molemmille erittäin tärkeä.

– Nyt on juhlavaatteet kokeiltu ja asukokonaisuudet valittu. Moottoripyörä on puunattu ja pian myös kasassa. Jännittää ihan kivalla tavalla ja odotamme juhlaa innolla. Onhan tämä nyt aivan ainutlaatuista, Niina kertoo.

MP 19 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 1.– 3. helmikuuta. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Messuilla esitellään lähestyvän ajokauden prätkäuutuuksia sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita. Pyöriä on myös testattavana Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

Lähde: Messukeskus

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.