Mainos

Jokainen vanhempi samaistuu äidin kauhukertomukseen julkisesta vessasta: "Tarvitsetko apua siellä?"

Moni vanhempi voi samaistua tähän hulvattoman kauheaan kertomukseen yleisestä vessasta.

Lapset ovat ihastuttavan aitoja sanoissaan – ja joskus turhankin suorapuheisia! Moni vanhempi voi samaistua Tara Woodin kertomukseen kauppakeskuksen yleisestä vessasta.

Tilanne alkoi, kun Wood vei Norah-tyttärensä kauppakeskuksen vessaan. Naapurikoppi oli jo varattu, ja Woodin auttaessa lastaan hoitamaan asiansa viereisen kopin henkilö alkoi piereskellä voimakkaasti.

– Pidätin hengitystäni ja katsoin Norahia, jonka silmät olivat täynnä huvittunutta yllättyneisyyttä, ja ne olivat suuret kuin lautaset, Wood kuvaa.

Hän arvasi, että kolmevuotiaan kasvoille leviävä hymy ennusti lapsenomaisen rehellisiä kommentteja. Wood painoi sormen huulilleen ja yritti näin äänettömästi hyssyttää lasta.

Norah ei kuitenkaan halunnut tulla hyssytetyksi.

– Hitto vie, äiti. Kuulitko tuon? Ne olivat isoja pieruja. Tuo nainen vieressäni? Nainen tuolla noin? Hän pieri ja pieri ja pieri, lapsi kajautti ääneen.

Seuraavaksi Norah huuteli naapurikoppiin varmistaakseen, että "rouva" on "kunnossa".

– Tarvitsetko apua siellä, lapsi kyseli.

Viereisen kopin nainen ei ymmärrettävästi vastannut mitään. Wood oli tilanteesta kauhistunut ja usutti lasta hiljenemään, hoitamaan asiansa ja poistumaan vessasta. Mutta Norah ei ollut vielä läheskään valmis.

– Haistatko tuon? Nainen kakkasi jo. Hän pieree ja pieree ja kakkii, kaikkea samaan aikaan, lapsi analysoi.

Wood nappasi lapsen mukaansa ja kantoi hänet housut nilkoissa ulos vessasta.

Facebook-kertomuksensa lopussa Wood haluaa pyytää anteeksi tuntemattomaksi jääneeltä wc:n käyttäjältä.

– Jos luet tätä, haluaisin pyytää anteeksi tyttäreni yksityiskohtaista kommentointia vihaisen suolesi toiminnasta. Hän on tällä hetkellä hyvin kiinnostunut piereskelystä, siitä, kun ei piereskellä, ja mistä tahansa, millä on jotakin tekemistä pieremisen kanssa.

Woodin tarina on ilmestynyt jo vuonna 2016, mutta se kiertää edelleen eri nettisivuilla – luultavasti juuri sekä nolostuttavan että hulvattoman samaistuttavuutensa vuoksi!

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.