Äiti osti lapselleen "kivan kylpypommisetin" – johti karuun kylppäriyllätykseen: "Voin nauraa tälle jonain päivänä, mutta en ihan vielä"

0:15
Askartele riskittömämmin! Olesja teki itse upean koristetakan vain kymmenellä eurolla

Kerri oletti kylpypommien tuottavan tyttärelleen viatonta hupia. Sen sijaan kylpy-yllätys muutti 11-vuotiaan smaragdinvihreäksi.

Kun Kerri Sackville osti tyttärelleen kylpypommien askartelusetin, hän oletti tekevänsä pesuhetkestä hauskemman. Sen sijaan australialaisläisäiti muutti ostoksellaan lapsensa vihreäksi.

"Minun olisi pitänyt olla huolissani..."

Kerri oli ostanut Kmart-kaupasta kylpypommisetin 11-vuotiaalleen. Setin avulla lapsi saisi itse valmistaa kylpypommin.

– Se oli täydellistä lomahupia! Joten veimme pakkauksen kotiin ja tyttö alkoi tehdä pommejaan. Se vei noin tunnin: 20 minuuttia valmistamista ja 40 minuuttia minä siivosin jälkiä, Kerri kuvailee News.com.au-sivustolla.

Setti jätti kaikkialle vihreää väriä. Kerri ei kuitenkaan surrut.

– Minähän rakastan Kmart-kauppaa! Joten en ollut huolissani, kun tyttäreni otti kylpypomminsa ja pudotti yhden kylpyynsä. Minun olisi pitänyt olla huolissani, Kerri kuvaa.

"Katso, äiti! Olen avaruusolio!"

Lopulta 11-vuotias huusi äitiään kylpyhuoneeseen "katsomaan" jotakin. Kerri avasi oven – ja järkyttyi.

– Näin jotakin kaameaa. Tyttäreni seisoi kylvyssä, kädet päänsä yläpuolella, nauraen hysteerisesti. Ja hän oli vihreä. "Katso, äiti! Olen avaruusolio!" Ja hän oli, Kerri kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Rakas lapseni oli smaragdinvihreä. Niin oli kylpyvesikin, ja amme, ja suuri osa viereisestä seinästä. Kyseessä ei ollut mikään hentoinen väriläiskä. Näytti siltä, että (supersankarielokuvista tuttu) Hulk on löytänyt tiensä kylpyhuoneeseemme, käynyt makaamaan ja sulanut.

"Hinkkasin häntä saippualla ja pesuliinoilla..."

Kerrin tytär oli vihreä sormenpäitään myöten. Kerri vei hänet suihkuun, mutta väri ei lähtenytkään irti.

– Hinkkasin häntä saippualla ja pesuliinoilla ajan, joka tuntui tunneilta, ja silti vihreää jäi jäljelle. Vei 72 tuntia ja kaksi suihkua lisää päästä eroon väristä. Kokonaista viikkoa myöhemmin tytön napa oli edelleen limen värinen.

Kmart ei ole saanut muita vastaavia palautteita

Kerri sai myös kylpyhuoneensa lopulta siivottua. Hän koki tulleensa suosikkikauppansa pettämäksi.

Kmart kommentoi tapausta News.com.au-sivustolle todeten, ettei ole saanut vastaavia valituksia samasta tuotteesta muilta, mutta kehottaa asiakkaita ottamaan yhteyttä, mikäli ongelmia ilmenee. Yhtiö korostaa, että tuoteturvallisuus on sille tärkeää.

Kylpypommiyllätyksen aiheuttama tuska hellitti lopulta otteensa myös Kerristä.

– Voin todellakin nauraa tälle jonain päivänä. Mutta en ihan vielä, Kerri totesi Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja