Mainos

Yrityskonsultti: "Johtajuus on sitä, että kahvin loputtua keität uuden pannullisen”

Nordic Business Forumin toisen päivän avannut bisneskonsultti ja puhuja Simon Sinek korosti luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin merkitystä.

Sinekin mukaan me ihmiset olemme sosiaalisia eläimiä, joiden yhteistyö perustuu luottamukselle. Luottamus rakentuu puolestaan turvallisuuden tunteesta.

- Yritys, jonka henkilökunnassa ei ole turvallisuutta, hukkaa energiaansa todellisesta ja oikeasta tekemisestä, Simon Sinek sanoi.

Sinekin mukaan turvallisuutta luodaan luomalla suhteita kasvotusten. Sinek kehotti luomaan yhteyden ja keskustelun mieluiten tapaamalla henkilökohtaisesti, ilman puhelimia ja sähköposteja.

– Puhelin on voimakas väline. Esimerkiksi kokouksissa ei pitäisi olla puhelimia lainkaan. Puhelimen sijaan keskity toiseen ihmiseen silloin kun keskustelet, Sinek painotti.

Myös johtajan esimerkki ja uhrautuminen työntekijöiden puolesta on tärkeää.

– Johtajuus on myös sitä, että kahvin loputtua keität uuden pannullisen. Uhraat siihen aikaasi, mutta se palvelee seuraavaa, Sinek sanoi.

Tapahtuman omien esiintymisten lisäksi MTV Uutiset tekee paikan päältä Messukeskuksesta useita live streamejä Katsomoon.

Tänään lavalla nähdään muun muassa Garry Kasparov (klo 11.35), Endomondo-nimisen Appsin ja liikuntasovelluksen perustanut Mette Lykke (klo 12), ministeri Anne Berner ja entinen suurlähettiläs Bruce Oreck (klo 16.55).

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Peter Nymanin vetämässä loppukeskustelussa (klo 18.45) kuullaan seminaarivieraiden näkemys pohjoisesta bisnesmaailmasta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV Uutisten toimittajat Salla Vuorikoski ja Antti Mälkönen raportoivat tapahtumasta koko päivän - myös kulisseista - ja artikkelien lisäksi kertovat käänteistä Twitterissä.

Parhaita paloja edellispäiviltä voi katsoa MTV Uutisten nettisivuilla myös tallenteina.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

                       

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja