Joey-lammas näyttää yksisarviselta – mies pelasti "taruolennon" hengen parilla kaljatölkillä

8:56
Kani on vaativa lemmikki, vaikka moni luulee toisin.

Australialainen mies omistaa Joey-lampaan, jolla kasvaa toinen sarvi keskellä otsaa. Se näyttää monen mielestä ihan yksisarviselta.

Kun maatalouden parissa työskentelevä australialainen Michael Foster näki työkeikallaan lampaan, jolla oli sarvi keskellä otsaa, hän ällistyi. Hän lahjoitti omistajalle kaksi oluttölkkiä ja osti eläimen. Muuten se olisi joutunut grilliin.

Mies kertoo Seven-sivustolle, että hän ei yksinkertaisesti voinut antaa noin harvinaisen luontokappaleen päätyä jonkun lautaselle. Nyt yksisarvislammas asustaa Michaelin ja hänen perheensä kanssa heidän tilallaan Burrassa Australian etelärannikolla.

Tällä epätavallisella Joeyksi nimetyllä lampaalla on sarvi keskellä otsaa, minkä vuoksi se näyttää yksisarviselta.

News.com.au-sivuston mukaan otuksen suorastaan myyttinen ulkomuoto johtuu siitä, että toinen sen sarvista ei ole täysin kehittynyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aluksi luulin, että se oli vitsi. Mutta sitten totesin, että kyllä, se näyttää ihan yksisarviselta. Meidän ymmärtääksemme se on ainoa laatuaan Australiassa.

Noussut julkkikseksi

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehtitietojen mukaan Joeysta on tullut Burrassa melko tunnettu. Moni kiinnostuu sen epätavallisesta ulkonäöstä.

Michael aikoo tehdä siitä vieläkin kuuluisamman. Hän aikoo viedä sen näytöksiin ja muihin tilaisuuksiin. Hän arvelee, että yksisarvinen saattaisi kiinnostaa lapsia, ja he voisivat tarjota kyytejä sen selässä.

– Kuka tietää, mihin kaikkialle pääsemmekään, ehkäpä Hollywoodiin, Michael pohdiskelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja