Mainos

Jo kaksi vaimoa kuollut oudoissa turmissa – karmivaa sattumaa vai kaksi murhaa?

Yhdysvalloissa coloradolaismies on saanut syytteen vaimonsa kuolemasta, jota pidettiin alun perin onnettomuutena. Poliisi on samalla avannut tutkimuksen myös miehen ensimmäisen vaimon kuolemasta. Myös tämä oli menehtynyt onnettomuudessa vuonna 1995. Tapauksesta uutisoi CNN.

Harold Henthornin toinen vaimo Toni Henthorn menehtyi syyskuussa 2012 pudottuaan jyrkänteeltä pariskunnan oltua patikoimassa Kalliovuorilla.

Aviomiehen mukaan vaimo oli pudonnut yrittäessään ottaa kuvaa. Kuolinsyytutkimuksessa nousi kuitenkin esiin epäily siitä, ettei tapaus ollut välttämättä pelkkä tapaturma.

Toni Henthornin henki oli vakuutettu kolmen eri vakuutuksen kautta yhteensä 4,5 miljoonalla dollarilla. Oikeudelle toimitettujen todisteiden mukaan yksi henkivakuutuksista oli yritetty lunastaa kaksi päivää Toni Henthornin kuoleman jälkeen.

Vaimon perhe epäili miestä

Aviomies pidätettiin Henthornin torstaina murhasta epäiltynä.

– Se oli päivä jota olimme odottaneet, Henthornin veli Todd Bertolet kommentoi.

Bertoletin mukaan Henthornin perhe oli epäillyt aviomiestä surmasta jo pitkään, koska Harold Henthorn oli muuttanut jatkuvasti kertomustaan siitä, mitä vuorilla oli tapahtunut.

– Hänellä taisi olla neljä tai viisi erilaista versiota tarinasta.

Viranomaiset tutkivat nyt uudelleen myös Harold Henthornin ensimmäisen vaimon Sandra Lynn Henthornin kuolemaan.

Vaimo oli kuollut ollessaan autoilemassa vuonna 1995. Naiselle oli ilmeisesti sattunut rengasrikko, jota hän oli pysähtynyt tarkastamaan. Korjauksen aikana tunkki oli pettänyt, jonka seurauksena nainen oli jäänyt puristuksiin auton alle.

Sandra Lynn oli kiidätetty sairaalaan leikkaukseen, mutta hän menehtyi kuitenkin vammoihinsa.

– Voin ainoastaan vahvistaa, että hänen ensimmäisen vaimonsa kuolemasta on käynnissä tutkimus, sheriffinvirastoa edustava Deborah Sherman kommentoi Harold Henthorniin liittyviä epäilyjä.

Bertoletin mukaan Toni Henthornin perhe sai kuulla Haroldin ensimmäisen vaimon kuolemaan liittyvistä yksityisseikoista vasta Tonin kuoleman jälkeen.

– Tiesimme, että hän oli ollut naimisissa ennenkin. Mutta hän kertoi meille vaimon kuolleen auto-onnettomuudessa. On aika iso ero siinä kuoleeko autokolarissa vai niin, että auto putoaa päällesi.

– Luulen, että jos sisareni olisi tietänyt kaikki miehen taustat, hän ei olisi koskaan mennyt naimisiin.

Jos Henthorn tuomitaan vaimonsa kuolemasta häntä uhkaa elinkautinen vankeusrangaistus ja lisäksi jopa 250 000 dollarin sakot.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.