Jo 37 miljoonaa katselukertaa: Yliopisto-opiskelijan voimisteluesityksestä tuli hitti somessa – videon nähtyäsi ymmärrät syyn!

0:57

Nuoren yliopisto-opiskelijan täydellinen suoritus voimistelukilpailuissa on noussut hitiksi sosiaalisessa mediassa, uutisoi muun muassa CNN. Katso video voimisteluohjelmasta yltä!

Sosiaalisessa mediassa on puhuttanut viime päivinä Kalifornian yliopiston ensimmäisen vuoden voimisteluopiskelijan Katelyn Ohashin uskomaton taidonnäyte voimistelukilpailuissa.

Kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneellä videolla näkyy, kuinka Ohashi hyppii ja tanssii hittibiisien tahtiin saaden voimistelun näyttämään todella helpolta. Esitys loppuu kolmeen takaperin tehtyyn volttiin, joista taitava nainen hyppää spagaattiin ja siitä vielä ylös.

Yleisö huutaa villinä, mutta myös Under Armour's 2019 Collegiate Challengen tuomarit olivat vakuuttuneita. Ohashi sai voimisteluohjelmastaan täydet kymmenen pistettä.

Tutut, tuntemattomat ja julkkikset tuulettavat

UCLA Gymnasticsin Twitter-tilille jaetulla videolla on jo liki 37 miljoonaa katselukertaa, satoja tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. "10 ei ole tarpeeksi tälle lattiaohjelmalle", videon yhteydessä kirjoitetaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenteissa Ohashia on kehuttu vuolaasti niin joukkuetovereiden kuin tuntemattomien toimesta. Myös monet julkisuudet henkilöt, kuten näyttelijä Chelsea Peretti, Yhdysvaltojen senaattori Kamala Harris ja kansalaisoikeusaktivisti Jesse Jackson, ovat jakaneet Ohashin taidonnäytteen Twitterissä.

Seattlessa syntynyt Ohashi treenasi aikaisemmin Yhdysvaltojen Elite Programissa, josta valitaan kilpailijat kansainvälisiin kisoihin.

Lupaava kilpa-ura kuitenkin päättyi, kun Ohashi loukkasi molemmat olkapäänsä ja selkänsä. Loukkaantumiset ja alan kovat paineet saivat nuoren naisen siirtymään vain college-tason kisoihin.

UCLA:ssa Ohashi on voittanut jo useita palkintoja.

Lähteet: CNN, Buzzfeed, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja