Olivia Dunne, 20, paljastaa jättisuosionsa karmivan varjopuolen - "Minulle on tapahtunut pelottavia asioita"

Olivia Dunnen ympärillä pyörivä julkisuusmylly on tuonut nuoren naisen elämään myös negatiivisia puolia. Voimistelutähti ei voi käydä lainkaan yliopistonsa luennoilla ympärillään pyörivän massahysterian vuoksi.

LSU:n yliopistossa Lousianassa opiskeleva Dunne, 21,  komeilee päivittäin Yhdysvalloissa uutisotsikoissa sosiaalisen median päivityksillään.  Hän on joutunut nyt välttelemään opinahjoaan ja suorittamaan kurssejaan etänä.

– Minulle on tapahtunut pelottavia asioita ja haluan olla niin varovainen kuin mahdollista. En halua ihmisten tietävän lukujärjestystäni tai missä olen, Dunne kertoi Ellen haastattelussa.

Dunne koki julkisuuden kirot pahimmillaan LSU:n voimistelukilpailuissa viime keväänä. Noin 200 hänen miespuolista faniaan häiritsivät tuolloin tapahtumaa ja kilpailijoita. Fanit vaativat tuolloin tapaamista Dunnen kanssa, joka oli loukkaantuneena sivussa kilpailusta.

Dunne pyysi tapauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa seuraajiltaan kunnioitusta ja muistutti, että hän ja muut voimistelijat yrittävät tehdä vain työnsä.

Dunne harjoittaa edelleen voimistelua yliopistossaan, mutta hän ansaitsee elantonsa pääasiassa sosiaalisen median persoonana. Tik Tokista kuuluisuuteen ponnahtaneella tähdellä on yli seitsemän miljoonaa seuraajaa ja neljä miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

"Amerikan uudeksi kultatytöksi" kutsuttu Dunne ansaitsee elantonsa pääosin mainostuloista ja sosiaalisesta mediasta. Hänen omaisuutensa arvioitiin olevan 3,3 miljoonaa dollaria (noin kolme miljoonaa euroa).

Dunnella on yhteistyökumppanuuksia muun muassa Spotifyn, L'Oréalin ja Motorolan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat