Jessie J:n suuri suru – sai keskenmenon: "Minulle kerrottiin, että sydän ei enää lyö"

Laulaja Jessie J sai tietää kolmannessa ultraäänitutkimuksessa, että hänen raskautensa oli mennyt kesken. Artisti ei ollut kertonut raskaudestaan aikaisemmin julkisuuteen.

Brittiläisartisti Jessie J:n, oikealta nimeltään Jessica Cornishin raskaus päätyi keskenmenoon. Artisti kertoi suru-uutisesta omalla Instagram-tilillään keskiviikkona.

Postaamassaan kuvassa Cornish pitelee kädessään positiivista raskaustestiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilen aamulla nauroin ystäväni kanssa ja sanoin, että miten selviän huomisiltaisesta Los Angelesin keikastani kertomatta yleisölle, että olen raskaana, laulaja kirjoittaa jatkaen, että jo iltapäivällä hän pelkäsi, kuinka tulee selviämään tulevasta keikastaan hajoamatta.

– Kävin kolmannessa ultrassa ja minulle kerrottiin, että (vauvan) sydän ei enää lyö, laulaja kirjoittaa.

Cornish esiintyi Los Angelesissa menetyksestään huolimatta. Hän kertoo postauksessaan, että päätös ei perustunut surun välttelyyn, vaan siihen, että hän tietää laulamisen parantavan hänen oloaan.

– Haluan olla rehellinen enkä piilotella tunteitani. Olen ansainnut sen. Haluan olla niin oma itseni, kuin tällä hetkellä voin. En ainoastaan yleisölle, vaan itselleni ja pienelle vauvalleni, joka teki parhaansa, laulaja kertoo.

Cornish kirjoittaa halunneensa hankkia vauvan yksin, sillä lapsi on hänen suurin toiveensa. Hän kertoo raskaaksi tulemisen olleen ihme ja kokemus, jota hän ei koskaan tule unohtamaan.

–Ja tiedän, että tulen kokemaan sen uudelleen, laulaja lisää.

Cornish on aikaisemmin puhunut ongelmista, jotka liittyvät hänen hedelmällisyyteensä. Vuonna 2018 järjestetyllä keikallaan laulaja kertoi saaneensa lääkäreiltä tiedon, ettei hän ehkä koskaan tulisi saamaan lapsia.

Cornish oli saanut tiedon mahdollisesta lapsettomuudesta jo vuonna 2014, ollessaan vain 26-vuotias.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja