Jessica laihtui 45 kiloa ilman kuntosalia: "Olen oppinut, että ihminen pystyy mihin vain"

0:25

Alkaessaan vihata peilejä Jessica tajusi, että hänen täytyy muuttaa elämäntapansa. Kuntosalia hän ei kuitenkaan harrasta.

Videolla Nanan helppo kotitreeni: Tähän et tarvitse edes välineitä!

Jessica Pittius pudotti elämänmuutoksen ansiosta yli 45 kiloa. Kuntosalille hän ei kuitenkaan astunut jalallaankaan, kertoo Women's Health -lehti.

"Söin kaikkea ja mitä vain"

Aiemmin Jessica söi kaikkea mahdollista, ja paljon.

– Jos halusin syödä jotakin, söin. Aamupalalla rakastin makeita asioita, kuten vohveleita voilla ja siirapilla. Lounas oli yleensä leipä kinkkusiivulla, juustolla ja majoneesilla, ja iltapalalla, no, söin kaikkea ja mitä vain, Pittius muistelee elämäänsä.

Hän söi valtavia annoksia pastaa ja pihvejä ja rakasti perunalastuja. Keväällä 2017 Pittius kuitenkin päätti, että haluaa muuttaa elämänsä.

– Tajusin, etten enää katsonut peileihin tai ikkunoihin, joita ohitin kadulla – en vain halunnut nähdä itseäni. Sinä hetkenä tiesin, että minun pitäisi tehdä jotakin painolleni ja elämäntyylilleni.

Ei luopunut pizzoista

Pittius liittyi Painonvartijoihin, josta hän sai apua muun muassa annoskoko-ongelmiinsa. Pittius joutui luopumaan voissa paistamisesta, eikä hän enää juo sokerisia juomia. Leivästä, pizzasta ja pastasta Pittius ei luopunut.

– Tein vain parempia päätöksiä niitä syödessäni, söin esimerkiksi kaksi palaa pizzaa tavallisen neljän sijaan, hän kuvaa.

Lopulta Pittius alkoi myös liikkua. Hän parkkeerasi autonsa kauas sisäänkäynneistä, jotta joutuisi kävelemään, ja käytti töissä portaita. Lopulta mukaan tulivat 1,5 kilometrin lenkit neljästi viikossa, sekä uiminen.

Kuntosalille Pittius ei kuitenkaan koskaan mennyt.

– Tykkään sanoa, etten alkanut dieetille, muutin elämäntapani, Pittius kuvailee.

– Olen oppinut, että ihminen pystyy mihin vain, jos todella päättää niin. Voin sanoa, että nykyisin rakastan ihmistä, jonka näen peilistä – sisältä ja ulkoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja