Jessica keksi nerokkaan pyjamaniksin – saa lapset varmasti rauhoittumaan iltaisin: "Kerro, että heidän pitää maata hyvin hiljaa paikallaan valon alla..."

0:56
Heräät aamulla pienten jalkojen suloiseen töpinään. Harmi vain, että kello on viisi… Nämä asiat vain aamuvirkkujen lasten vanhemmat voivat ymmärtää!

Jessica sai kaksi lastaan makaamaan hiljaa paikallaan ennen nukkumaanmenoaikaa ja nousi välittömästi nettivanhempien kuningattareksi.

Jessica D'Entremontista tuli kaikkien nukkuma-aikaa inhoavien vanhempien sankari, kun hän jakoi netissä nerokkaan yöpukukikkansa.

Jessicalla on kaksi lasta, 3-vuotias Hanneloreja 4-vuotias Emma. Nainen on keksinyt tavan saada lapsensa odottamaan hiljaa ennen sänkyyn menoa.

– Etsitkö tapaa pitää lapsesi paikallaan? Osta heille pimeässä hohtavat pyjamat. Kerro, että heidän pitää maata hyvin hiljaa paikallaan valon alla, jotta pyjamat "latautuvat", Jessica kuvasi ideaansa.

Oheen hän liitti kuvan kahdesta lapsestaan, jotka makaavat pyjamissaan huoneensa lattialla.

– Sori, mutta en ole edes pahoillani.

Vei idean vielä pidemmälle

Pyjamissa on kuvioita, jotka hohtavat pimeässä, jos ne altistuvat ensin valolle. Jessica kertoi myöhemmin, että osasi ennakoida lasten epäilevän hänen kertomustaan yöpaitojen toimintaperiaatteista.

– Laajentaakseni tätä huijausta olen alkanut panna pyjamat vetolaatikkoon, kun lapset pukeutuvat aamulla. Kun pyjamat eivät altistu valolle koko päivänä, ne himmenevät eivätkä enää hohda pimeässä, Jessica kuvailee.

– Lapset yrittivät eilen illalla panna tarinani koetukselle ennen kuin menivät taas makaamaan. Näin lisävahvistin tarvetta maata hiljaa valon alla ennen nukkumaanmenoa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kerroin heille, että jos he makaavat superhiljaa ja lataavat niitä..."

Idea yöpaitaniksiin syntyi, kun kolmikko palasi kotiin kiireisen päivän jälkeen.

Jessican mukaan kummallakin lapsella on vaikeuksia käsitellä aisteja kuormittavia kokemuksia, kuten väkijoukkoja ja melua. Kotona lapset olivat repeämispisteessä: he riehuivat ja jahtasivat toisiaan.

– Kiskaisin pyjamat esiin kotiin päästyämme ja kerroin heille, että jos he makaavat superhiljaa ja lataavat niitä, ne hohtavat pimeässä. Teemme näin joka päivä ennen uniaikaa, Jessica kuvasi haastattelussa.

Ideasta ehdotetaan jopa Nobelia

"Pyjamakikasta" tuli pian huippusuosittu. Sadat tuhannet intoutuivat jakamaan ja kommentoivaan niksiä.

– Ihan vakavissaan, jaetaanko vanhemmuudesta Nobelin palkintoa? Hitto vie, kyllä pitäisi jakaa, Ladbible-sivusto suitsutti.

"Kerron lapselleni, että jos hän ei mene nukkumaan, en pane internettiä yöksi lataukseen"

Moni netissä on intoutunut jakamaan myös omia niksejään lasten rauhoittamiseen.

– Kerron lapselleni, että jos hän ei mene nukkumaan, en pane internettiä yöksi lataukseen. Tämä varmaan toimisi teini-ikäisiinkin, Steven Musselwhite kommentoi Facebookissa.

– Tämä on nerokasta! Itse tapasin sanoa lapsilleni, että jos he käyttäytyvät hyvin viikon aikana, he voivat saada pitää lauantain vapaata koulusta, Glynn Mason vinkkaa.

– Me sanoimme, että on uniaika, kun jäätelöauton ääni alkoi kuulua, Lauren Williams kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja