Jesperi Kotkaniemi värkkäsi todellisen salamamaalin – Rasmus Ristolaisen uskomaton putki sai jatkoa

Tulosruutu: Jesperi Kotkaniemeltä salamamaali New Jerseyn verkkoon – Teuvo Teräväinen osui alivoimalla

Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin jääkiekon NHL:ssä maalein 4–1. Suomalaisista maalinteossa onnistuivat Carolinan Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen.

Kotkaniemi vastasi ottelun avausmaalista jo 20 sekunnin pelin jälkeen. Kauden neljännen maalinsa tehnyt sentteri ohitti New Jersey -vahti Vitek Vanecekin seuraamalla oman irtokiekkonsa loppuun asti.

Teräväinen vei Carolinan toisessa erässä 3–0-johtoon alivoimalla laukomalla kiekon helponlaisesti ohi Vanecekin. Osuma oli Teräväiselle kauden toinen.

Carolina on nyt voittanut kuusi peliä putkeen, ja viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue on hävinnyt vain yhden.

Patrik Laineen edustaman Columbus Blue Jacketsin tilanne on päinvastainen. 3–5-tappio vieraissa Philadelphia Flyersille oli Columbukselle viides peräkkäinen, ja viimeisistä kymmenestä ottelusta saldona on vain kaksi voittoa.

Laineen tehopistesaldo ottelussa oli 0+1. Philadelphian Rasmus Ristolainen taas jäi jo 26. kerran nollille; tällä kaudella yhteensä kahdeksan tunnin edestä – reilut 18 minuuttia per ottelu – urakoineen suomalaispuolustajan pistetili on yhä avaamatta.

Philadelphia ja Columbus ovat itäisessä konferenssissa kahdella viimeisellä sijalla.