Mikä jatkoaikamaali: Anton Lundell niittasi häikäisevän ratkaisun

Anton Lundell niittaa häikäisevän jatkoaikamaalin – kiekko pienestä kulmasta maalin kattoon 0:48
Tätä Anton Lundellin jatkoaikamaalia kelpaa ihastella – kiekko lävähtää pienestä kulmasta maalin kattoon.

Anton Lundell otti sankarin viitan harteilleen, kun hän toi jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersille jatkoajalla 3–2-voiton Ottawa Senatorsista.

Lundell iski Matthew Tkachukin ja Brandon Montourin syötöistä kiekon pienestä kulmasta tarkasti maalin kattoon.

Näet Lundellin namumaalin ylälaidan videolta.

Suomalainen on nyt onnistunut maalinteossa kolmessa ottelussa putkeen. Lundellin kauden tehot ovat 7+16.

Ottawan Joonas Korpisalolle kertyi ottelussa 31 torjuntaa. Kyseessä oli jo Floridan kuudes voitto putkeen.

Samaten jatkoajalle venyneessä kohtaamisessa New York Islanders otti voiton Pittsburgh Penguinsista maalein 5–4. Pittsburghin Valtteri Puustinen teki ottelussa yhden maalin, mutta Islandersien sankariksi nousi lopulta Adam Pelech. Hän iski kiekon Alex Nedeljkovicin ohi verkkoon, kun jatkoaikaa oli kulunut vain alle minuutti.

New York Rangers otti puolestaan voiton Dallas Starsista maalein 3–1. Suomalaisista sekä Kaapo Kakko Rangersista että Miro Heiskanen Dallasista onnistuivat maalinteossa. Heiskanen toi joukkueelleen sen ainokaisen maalin toisessa erässä ylivoimamaalin muodossa.

Heiskanen onnistui 400. NHL-ottelussaan yllättämään rannelaukauksellaan NY Rangersin maalia vartioineen Igor Shestjorkinin. Dallasin ahdinko kuitenkin syveni häviön myötä jo kolmen ottelun tappioputkeen.

Suomalaisväriä saatiin pistetaululle myös New Jersey Devilsin ja Washington Capitalsin kohtaamisessa, kun Devilsin Erik Haula iski kiekon verkkoon kolmannessa erässä. Capitals voitti kuitenkin maalein 6–2.