Jesperi Kotkaniemi ja Sebastian Aho aho osuivat NHL:ssä – Patrik Laineella tuskaista

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho sai Tampa Bay Lightningin vastaisessa pelissä 1+1-tehot.

Carolina voitti Tampa Bayn 4–0. Aho vastasi joukkueensa toisesta maalista ja oli syöttämässä neljättä maalia.

Ensimmäisessä erässä ei nähty maaleja. Toisessa erässä tehtiin kaksi maalia ja samoin kolmannessa erässä.Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi vastasi joukkueensa ensimmäisestä maalista Canadiensin ja Toronto Maple Leafsin kohtaamisessa.

Toronto vei Montrealista 5–3-voiton.Ensimmäinen erä päättyi nollalukemissa.

Maalihanat aukesivat toisessa erässä, jossa tehtiin yhteensä kuusi maalia. Kun erää oli pelattu alle puolitoista minuuttia, Toronto oli 2–0-johdossa. Noin kahden minuutin päästä peli oli jo 2–2-tasalukemissa.

Erä päättyi Toronton 4–2-johdossa.Molemmat joukkueet tekivät yhdet maalit vielä viimeisessä erässä.

Nashville päihitti Columbuksen

Columbus Blue Jacketsin ja Nashville Predatorsin kohtaamisessa Columbuksen Patrik Laine ei päässyt tehoille. Columbus hävisi pelin 2–4.

Molempien joukkueiden maaleilla nähtiin suomalaisvahteja. Nashvillen Pekka Rinne torjui 23 laukauksesta 21.

Paine Columbuksen päässä oli pelissä kova. Maalivahti Elvis Merzlikins torjui pelissä 39 laukauksesta 35. Kolmannen erän alussa Joonas Korpisalo korvasi Merzlikinsin.

Hän torjui kuudesta laukauksesta jokaisen.Ensimmäisen erän jälkeen Nashville oli 2–0-johdossa. Ottelu näytti paremmalta Columbukselle toisen erän päätteeksi, sillä joukkueet olivat 2–2-tasalukemissa. Predators meni kuitenkin kolmannessa erässä ohi.