Jeremy pettyi lahjoihinsa ja aloitti nenäkkään viestittelyn joulupukin kanssa – "Annan sinulle yhden viikon, ja sen jälkeen saat maksaa"

Rick on kaupunkinsa todellinen joulupukki – vastannut lasten joulukirjeisiin jo 20 vuoden ajan 1:14
KATSO MYÖS: Rick on kaupunkinsa todellinen joulupukki – vastannut lasten joulukirjeisiin jo 20 vuoden ajan.

Jeremy-nimisen pojan ja joulupukin välinen viestinvaihto on saanut ihmiset ulvomaan naurusta.

Lapsille tunnetusti kerrotaan, että joulupukki tietää, ketkä ovat olleet kilttejä ja ketkä tuhmia. Tässä tapauksessa paras mahdollinen taktiikka ei ehkä ole uhkailla joulupukkia murhalla.

Jeremy-nimisen pojan alun perin vuonna 2017 käymä kirjeenvaihto "joulupukin" kanssa nousi uudelleen viraalihitiksi tiktokkaaja Kodi Minkin luettua Facebookista löytämänsä kirjeet videolla. Tämän jälkeen tapauksesta ovat kertoneet muiden muassa The Independent sekä New York Post.

Videota on katsottu jo yli 18 miljoonaa kertaa, ja kommenttikenttä pursuilee kommentteja, joissa naureskellaan Jeremyn "ottaneen joulun tosissaan".

– Jeremy heräsi ja valitsi väkivallan, eräs käyttäjä kommentoi itkunauruhymiön kera.

Jeremy pettyi lahjoihinsa

Viestinvaihto Jeremyn ja joulupukin välillä alkoi, kun Jeremy ei ollut täysin tyytyväinen saamiinsa lahjoihin.

– Rakas joulupukki, kirjoitan tätä päivä joulun jälkeen ja olen hyvin surullinen, että sain vain yhden niistä kahdesta lahjasta, joita pyysin. Koska söit keksini, oletan, että puuttuva lahjani oli vahinko, Jeremy kirjoitti pukille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poika antoi kirjeessään joulupukille viikon aikaa korjata vahinko. Joulupukki ei kuitenkaan vaikuttanut suhtautuvan Jeremyn pyyntöön vastaanottavaisesti.

– Rakas Jeremy, olen pahoillani että petyit lahjoihisi. Pyysit kahta hyvin kallista lahjaa, eikä joulupukki pysty kaikkeen. Sinun pitää oppia olemaan kiitollinen siitä, mitä sinulla on ja olla pahoittamatta mieltäsi siitä, mitä sinulla ei ole. Jos jatkat valittamista, minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lisätä sinut tuhmien lasten listalle ensi vuonna, joulupukki kirjoitti vastaukseksi.

Jeremyä pukin vihjaileva uhkailu ei kuitenkaan säikäyttänyt, vaan poika latasi samalla mitalla takaisin.

Tilanne eskaloituu

Jeremy aloitti seuraavan vastauskirjeensä puhuttelemalla pukkia "läskiksi" ja ilmoittamalla, ettei tämän uhkailut pelota häntä.

– Pelasin sinun peliäsi, eikä se palkinnut minua. Tämä ei ole okei. Annan sinulle yhden viikon, ja sen jälkeen saat maksaa, Jeremy kirjoitti takaisin.

Viestin loppuun Jeremy lisäsi vielä, ettei hän ymmärrä, mitä väliä pukille on sillä, kuinka kalliita lahjat ovat, sillä tällä on tonttuorjia tekemässä lahjat. Jeremyn mielestä oikeastaan pukki on se tuhmeliini tonttujen orjuuttamisen vuoksi.

Joulupukki selkeästi kyllästyi pojan nenäkkäisiin vastauksiin ja päätti antaa tälle opetuksen.

– Rakas Jeremy. Käyttäydyt hyvin tuhmasti, koska et osaa olla onnellinen siitä, mitä sinulla on. Keskustelin vanhempiesi kanssa ja kehotin heitä ottamaan pois Wii U:si (pelikonsoli). Nyt sinulla ei ole mitään. Kun olet oppinut olemaan kiitollinen, saat sen ehkä takaisin. Olen pettynyt sinuun Jeremy. Sinun pitää olla erityisen kiltti tänä vuonna, jos haluat takaisin kilttien listalle, pukki vastasi jämäkästi.

Viimeistään tässä kohtaa Jeremyltä paloi pinna.

– En pitänyt tempusta, jonka järjestit vanhempieni kanssa. Sinä olet nyt minun tuhmien listallani. Ole peloissasi, näytät hitaalta ja helposti tapettavalta. Nauti kekseistäsi ensi vuonna, sillä ne ovat myrkkyä. Toivon, että kuolet, Jeremy uhkaili pukkia ihan uudella vaihteella viimeisessä kirjeessään.

TikTokissa ulvottiin naurusta

TikTokissa videoon ja Jeremyn sekä joulupukin kirjeenvaihtoon reagoitiin lähinnä huumorilla.

– En saa henkeä! Jeremy totesti, että v*tut tästä, pistän kaiken likoon, eräs käyttäjä naureskelee.

– Jeremystä tulee joskus hitonmoinen asianajaja, toinen toteaa.

Osa käyttäjistä oli kuitenkin myös sitä mieltä, että Jeremyn vanhempien ei olisi kannattanut jatkaa viestinvaihtoa joulupukkina, sillä taistelu oli selkeästi hävitty jo ensimmäisen kirjeen kohdalla.

Katso myös: 3-vuotias Viena lataa suorat sanat Rovaniemestä: "Ihan tyhmä paikka"

3-vuotiaan espoolaisen Vienan tilityksestä tuli hitti TikTokissa. Viena kertoo videolla suoran mielipiteensä Rovaniemestä, jonne tytön perhe on muuttanut kolmeksi viikoksi.

Lue myös:

    Uusimmat