Äiti ei suostunut maksamaan lapsenvahdille – edes "poistetut" viestit eivät hätkäyttäneet

4:05
Milja on työkseen lastenjuhlien prinsessa!

Lapsenvahtina työskentelevä nainen sai karua kyytiä vahdittaviensa vanhemmilta.

Reddit-käyttäjä VortexThing kertoo siskonsa joutuneen häikäilemättömien vanhempien uhriksi.

"En ollut tietoinen..."

Lapsenvahtina työskentelevä sisko oli ottanut yhteyttä vanhempiin kysyäkseen, koska voisi kerätä maksun päivän kestäneestä hoitokeikasta. Perheen äidin vastaus oli tyrmistyttävä.

– En ollut tietoinen siitä, että tähän liittyy maksu. Sait ilmaista jäätelöä ja hauskan päivän... Olen pahoillani tästä väärinymmärryksestä, äiti totesi.

Väitti "poistaneensa viestit"

Erikoisinta oli, että äiti ja lapsenvahti olivat aiemmin keskustelleet tekstiviestein vahtikeikan hinnasta. Hinnaksi oli sovittu 16 dollaria eli noin 13 euroa tunnilta, ja tämä oli sopinut molemmille.

Kun lapsenvahti viittasi keskusteluun, äiti vaati näyttämään viestit hänelle. Lapsenvahti lähetti kuvakaappauksen viesteistä.

Äiti ei tästä hämmentynyt.

– Poistan viestejäni usein, hän perusteli muistamattomuuttaan.

Äiti pani lapsenvahdin estolistalle

Lapsenvahti ei suostunut luopumaan palkastaan, joten äiti totesi, että hän käyttäytyy "tärkeilevästi".

– Voimmeko tehdä kompromissin ja sopia 20 dollaria, äiti ehdotti.

– Emme. Vahdin lapsiasi kahdeksan tuntia ja sovimme 16 dollaria tunnilta. Loppusumma on 128 dollaria (noin 111 euroa), lastenvahti vastasi.

– En maksa sinulle 128 dollaria yhdestä päivästä! He ovat helppoja lapsia, äiti viestitti.

Lopulta lastenvahti olisi suostunut sadan dollarin palkkioon, mutta äidille tämä ei sopinut. Hän solvasi lapsenvahtia törkeällä haukkumasanalla ja esti sitten tämän viestit.

Äidin viestejä pidetään käsittämättöminä

Keskustelu on herättänyt lukijoissa lähinnä tyrmistystä.

– Millainen äiti ajattelee, että aikuinen ihminen vahtisi hiton lapsiasi ilmaiseksi, että pelkkä "kiva päivä" on sopiva kompensoinnin muoto? Ai, niin. Olihan siellä jäätelöäkin, nimimerkki JakJakAttack sanoo.

– "Poistan viestini usein". Ooh, okei, eli kuvakaappaukset, jotka näytin, eivät enää merkitse mitään, Miten tyhmiä nämä ihmiset ovat, nimimerkki TriggerHydrant ihmettelee.

– Ehkä hän luuli, että deletoiminen poistaa viestit myös vastaanottajalta, nimimerkki we_re_all_dead pohtii.

– Olen takuuvarma siitä, että hän ajatteli juuri noin, nimimerkki IronWill-FE sanoo.

Lapsenvahti aikoi ottaa asian esiin perheen isän kanssa ja toivoo, että tämä on järkevämpi. Häntä kehotettiin myös varoittamaan alueen muita lapsenvahteja perheestä, joka ei selvästi halua maksaa vahdin palveluksista.

Rahat luvattiin maksaa oikeudella pelottelun jälkeen

Myöhemmin kuvat keskustelusta julkaissut nimimerkki VortexThing kertoi, että he olivat saaneet yhteyden aviomieheen, joka lupasi "puhua vaimonsa kanssa asiasta”. Tämän jälkeen miehestä ei kuulunut enää mitään, eikä hän vastannut viesteihin.

Lopulta siskokset lähettivät miehelle viestin, jossa uhkasivat viedä asian oikeuteen.

– Arvatkaa, mitä tapahtui? Puolen tunnin sisään siskoni otettiin pois äidin estolistalta, ja saamme rahat tänään kahdelta. Katsotaan, miten se menee, mutta arvaisin, etteivät nämä vanhemmat ole vielä valmiita lopettamaan ihmisten huijaamista, VortexThing kuvailee jo poistetussa päivityksessään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja