Jennifer Lopez erosi nuoresta poikaystävästään

Jennifer Lopez on jälleen eronnut nuoresta poikaystävästään, ja tällä kertaa eron sanotaan olevan lopullinen.

Useiden lehtien mukaan laulaja-näyttelijäkaunotar Jennifer Lopez, 47, on eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästään Beau ”Casper” Smartista, 29. Kaksikko on ollut yhdessä noin viisi vuotta. 

People-lehden lähteen mukaan pariskunta ei ole pitänyt yhtä enää muutamaan viikkoon. 

– Eroon ei liittynyt draamaa ja kaikki päättyi sopuisasti. Suhde vain tuli tiensä päähän. He pysyvät ystävinä, ja tulevat vastaisuudessakin näkemään toisiaan, mutta eivät pariskuntana, lähde paljastaa. 

Lopez ja Smart ovat ennenkin päätyneet eroon, julkisesti tiedossa on välirikko vuodelta 2014. He ovat pyrkineet pitämään parisuhdeasiansa poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyneet toisiinsa.

– Emme juurikaan käy ulkona. Kumpikaan meistä ei juo alkoholia, käytä huumeita, polta tupakkaa tai mitään sellaista. Emme lähde mukaan Hollywoodin elämäntyyliin, joka nielaisee mukanaan. Olen nähnyt sellaista miljoona kertaa, se ei sovi meille, Smart on paljastanut. 

Lopez kertoi People-lehdelle aiemmin,  että Smartilla on suuri rooli hänen 8-vuotiaiden kaksostensa, Maxin ja Emmen elämässä. Kaunottaren mukaan poikaystävän Smartin ja ex-miehen Marc Anthonyn kanssa pidettiin aina huoli siitä, että lapsilla on kaikki hyvin. 

– Lapset ovat aina etusijalla. Toimimme niin, että asiat hoituvat heidän parhaakseen, Lopez kommentoi. 

Lopezin ja Smartin tiedottajat eivät ole julkisesti kommentoineet eroa.

Lue myös:

    Uusimmat